Co dostáváte od manželů a přátel k narozeninám?
Pěkný večer , jsem trošku zklamaná , mám narozeniny dneska a jediný dárek co jsem dostala je od manžela kytka ružička , chtěla jsem po něm půjčit peníze že jak mi dojde výplata že nemá ,a v tom přijde že si koupil los a vyhrál . Jsem fakt zklamaná . Jsem jedinná dcera mých rodíču a ani tatka mi nepopřál ani neví že mám narozeniny ☹ Co dostáváte vy od manželu , přítelů ? Máte to taky tak někdo ? Děkuji
Loni jsem dostala od partnera Mercedes a letos syna... Ale před několika lety to byla termoska, jindy si ani nevzpomněl. Kytku jsem naposledy od něj dostala před 9 lety... Ale já narozeniny moc neřeším, důležitější je pro mě, že jsme spolu v pohodě, nehledě na narozeniny.
Ja treba dostavam pekny darky, loni a letos v hodnote desitek tisic, ale jinak mi neni co zavidet. Manzela doma skoro nevidim. Si nevyberes..:-/ vsude je neco.
Na moje narozeniny chodíme na večeři, na výlet , dostanu knihu, poukázku na wellness, masáž a obvykle šperk. Většinou náušnice. Květiny dostávám každý týden. Nějakou sladkost, oříšky apod taky.
Já snad svymu chlapovi začnu líbat ruce, když to tu čtu 🙈🙈🙈🙈
Můj manžel se popravdě snaží. Když si neřeknu, co chci nebo si to rovnou nekoupím a nedodám, snaží se nějaký dárek vybrat sám. Naštěstí domluva o financích u nás funguje dobře. My se hádáme jenom kvůli dětem. 🫣
Neresime to, nejsme děti a pokud to nejsou kulatiny, tak se to neřeší. Řešíme pouze děti.
Já dostala od manžela naposledy dárek před 3 lety. A to jen proto že jsem měla kulaté narozeniny a bylo mu blbé mi nic nedat když mi naši udělali oslavu. Na vánoce od něj nemám nic. Takže narozeniny dělám že neexistují a k Vánocům si koupím nějakou drobnost sama a zabalím. Ale nebudu lhát mrzí mě to že se vůbec neobtezuje.
Buď si řeknu nebo něco vymyslí. Píšu dopis Ježíškovi, tak občas nechá něco z toho na narozeniny (mám je týden po Vánocích). Naposledy mě vzal do prodejny kabelek ať si vyberu jakou chci (stěžovala jsem si, že ta stará už se páře). Květina a oběd či večeře je samozřejmost.
Většinou mi koupi co si přeji+ někdy kytičku a vždycky Rafaelo ( to miluji)
Loni jsem dostala šaty a náhrdelník. Teď mám narozeniny za pár dní a čekám, že bych mohla dostat lego set, který si u dlouho přeju 🙂. Vždycky dostanu k dárkům kytici a jdeme na večeři.
Nechápu muže, kteří nedávají ženám dárky k narozeninám a a Vánocům a nebyla bych s takovým.
@lvl16 taky to nechápu,ale ona by stačila aspoň maličkost nemusí to být nic drahého,hlavně že si vzpomněl,mě by stačilo,kdyby mi dal jenom Rafaelo,to miluji a manžel to ví,ale když chlap ani nepopřeje,tak by mi to bylo líto
@drzticka81 Mám to stejně 😀 můj muž má ode mě seznam v mailu a myslím, že ho někdy na podzim upgraduji... jsou tam konkrétní knihy, konkrétní kosmetika, konkrétní oblečení 😂 k narozkám jsem dostala sadu české bio-kosmetiky (ze seznamu), ale už jsem na to zapomněla, takže jsem byla překvapená 😀 pak dostanu květinu a letos jsme šly ve třech na večeři (moje dcera a my dva).
tak my máme peníze společné, šetříme každý rok na společnou rodinou dovču a několik výletů do zahraničí. Takže si nekupujeme nesmysly, manžel donese kytku,já jemu čokošku a je nám fajn. Když něco chceme koupit, třeba křeslo, komodu, klidně si to zabalíme k narozkám, jen tak pro tu show dětem, ale neřeším, že mi nekoupil zlato, mobil, drahé kameny, páč raději jedu k moři či do hor.
Ahoj, ono asi záleží, kdo je na co zvyklý ze své původní rodiny.
My oba narozeniny a Vánoce celkem řešíme, i když nám je už ke 40 😀 a snažíme se udělat tomu druhému radost tím, po čem jeho srdce prahne. Svátky se u nás vždy řešily (malý dárek, cukrárna třeba), ale třeba moje dcera (16) genZ to vůbec neřeší, ale partner ví, že já ano, takže něco dostanu (k svátku stačí bonboniéra/květina).
Jsem rozmazlený benjamínek a můj muž taky. Vždycky jsem dostávala hodně dárků, takže mě to přijde od Tvého manžela docela smutné a asi bych s takovým mužem nevydržela. A i jeho přístup k půjčce peněz... no, minimálně je to zvláštní. Mě partner dal peníze pro dceru, která není jeho, abychom mohly koupit vše na začátku školního roku (prvák na střední = nervák pro účet 😀). Letos už to nepotřebuju, ale loni to fakt bodlo.
Život mě naučil, vystačit s málem, když jsem byla samoživitelka, ale pozůstatek toho rozmazleného benjamínka ve mě je v tom, že si řeknu, co chci a můj muž má ode mě seznam pro dárky a já mám na druhou stranu v povědomí jeho tužby a přání. Na druhou stranu nepotřebuju drahé kabelky, boty, šperky - mám ráda kvalitní věci, co vydrží, ale neulítávám na značkách anebo že musím mít to nejdražší. Od dcery mě potěší obraz a čokoška. Od partnera mě nadchla v minulosti i knížka s květinou. Je pro mě taky důležité, že naslouchá mým přáním 🙂
Jak jsem ale psala na začátku - je to hodně o tom, na co byl zvyklý... a zajímá mě, jestli byl takový vždycky? Protože pokud je to teď jinak, tak bych asi i patrála (tedy se ho zeptala), jestli je v manželství pro něj vše ok.
Dostávám vždycky od manžela velkou kytku a většinou fakt krásný dárek. Letos to byl prodloužený víkend v Itálii, k 30 jsem dostala dovolenou na Kubě, rok předtím ručně malovaný autorský obraz...oslavili jsme spolu už 16 mých narozenin a seknul se jen párkrát. Třeba fleecovou mikinou v barvě žabince 😀 ale v 90 % případů se trefí 😀
@felis Rok předtím jsem dostala krásný náhrdelník, tak mě ta mikča tenkrát mírně vyvedla z míry 😀 Ne kvůli tomu, že je to "jen" mikina, ale proč zelená?? 😀 Kdyby byla černá třeba tak budiž, ale tohle byl děsnej provar 😀 I když na jeho obranu, je fakt příjemná a po doma jí nosím doteď 😀
@felis Svátky u nich se moc neslavily, a narozeniny vždy dál nějaký dárek .Vždycky se zeptal co bych chtěla ,buď jsem řekla něco nebo ne ,letos jsem čekala že se zeptá a on nic , zrovna jsem potřebovala nové náušnice protože jsem je ztratila z peněženky po rengenu .V práci to mají na houby šly z penězi dolů tak řekl že nemá peníze ,ale pak se přišel pochlubit z losem za 500 co koupil a že vyhrál litr .To mě rozsekalo

Zaplať pan bůh za mýho chlapa. Vybírat snaží se, zjišťuje a pak něco vybere. Moje narozeniny se blíží a už vím co dostanu a nemůžu se dočkat. Co se týče rodičů buď v klidu, pro ně neexistují nikdy