icon

Co si mám obléknout jakožto kojící maminka ke křtu?

yerry
19. dub 2017

Prosím poraďte mi co si mám obléknout jakožto kojící maminka na křtiny své dcerky? Jde mi o to abych vypadala hezký ale abych nemusela "do naha" kvůli krmení miminka. Mám jedny krásné šaty které jsou pohodlné a zakryjou a co těhotenství napáchalo a se kterýma jsem počítala ale dnes mi došlo že z nich vlastně nemůžu vystrčit prso 😵
Prosím o inspiraci v čem jste křtily vy... Děkuji 😉

verkaver
19. dub 2017

No vlastně mě to nikdy nenapadlo řešit. Pokaždé jsem byla oblečená svátečně,před odjezdem do kostela jsem nakojila a další kojení bylo až po příjezdu z kostela domů. Děti to vždy vydržely,bylo jim tenkrát něco kolem 6 týdnů.

yerry
autor
19. dub 2017

@verkaver no to jo ale my jedeme ještě pak na slavnostní oběd... Neděláme to doma

lussi
19. dub 2017

Zdravím,
co nějakou sváteční košili nebo halenku na zapínání a k tomu sukni nebo společenské kalhoty? Pak mě napadají šaty s velkým výstřihem a přehodit přes to nějaký šmrncovní šátek....🙂

lussi
19. dub 2017

Nebo stačí zadat na google kojící společenské šaty, viděla jsem tam moc hezké 🙂

yerry
autor
19. dub 2017

@lussi spíš jsem potřebovala jen inspiraci... Musím to koupit v místních obchodech, křtiny. Jsou již tuto neděli....

lussi
19. dub 2017

@yerry tak možná HM? Tam jsem párkrát nakoupila pěkné věci....

verkaver
20. dub 2017

@yerry Jo tak,my jsme měli oběd doma... ale uznávám,že pro 20 lidí je lepší oběd někde v restauraci 🙂 V tom případě taky navrhuji sukni nebo společenské kalhoty a halenku nebo košili na rozepínání. Kupovala jsem v Tescu ve výprodeji,černé kalhoty za 179,- a bílou společenskou košili za 129,-. S tím šátkem souhlasím,bude to hezké oživení 🙂

pajinkal
20. dub 2017

My máme křtiny tuto neděli a koupila jsem v Mohitu šaty, které se dají rozvázat na rameni. Jsou volné, takže zakryjí i nedostatky 😉 a ještě jsem viděla jedny v Orsay s výstřihem, který se dal rozepnout.

lucyp13
20. dub 2017

Rozhodne zavinovací saty

anka.
20. dub 2017

Měla jsem šaty které měly nařasený výstřih a byly trochu pružné, takže to šlo horem 😝 a podruhé takové jakoby zavinovací, opět trochu pružný materiál. Ani jedno nebyly přímo těhotenské nebo kojící šaty...

zuzousinek
20. dub 2017

Mela jsem (jeste pod kabatem) k sukni trochu volnejsi elegantni tmave modrou halenku z Orsay, pod ni cerne tilko. Vyhrnula jsem na te jedne strane halenku ze sukne, nahore z tilka vyndala prso a bylo to opravdu diskretni. Pro jistotu jsem mela jeste sal, tim jsem mohla zakryt sebe i prikryt dcerku.

yerry
autor
20. dub 2017

Všem moc děkuji za názory. Orsay a H&M jsou sice super obchody ale jsou nejblíže 30 km odsud. U nás připadá v úvahu jedině Takko fashion, Kik, gate a Tesco 😭
Problém už jsem vyřešila... Obvolala jsem známé se stejnou postavou a našly se jedny šaty které jsou přesně takové jaké potřebuji....

kaja2016
20. dub 2017

@yerry A u Vas v kostele se topi? Asi zalezi na stari kostela. My krtili cca pred mesicem a byla strasna zima, vsichni jsme meli kabaty...

yerry
autor
21. dub 2017

@kaja2016 nejde o kostel, ale i následnou oslavicku