icon

Dárek - 3 roky holčička. Máte inspiraci?

adelait
30. dub 2021

Ahoj, mohla bych prosím inspiraci co dát 3 leté holčičce za dárek. Jde mi o to, s čím máte zkušennost, aby to nebyla jen další hračka, která se bude válat doma, ale aby si s ní skutečně hrála.
Tak prosím o inspiraci co dát 3 leté slečně k narozeninám. Moc díky

aniea
30. dub 2021

@adelait dcera dostala kuchyňku a lego. Ale třeba odrazedlo je super věc pokud dcera nemá.

zmrzlinka
30. dub 2021

@adelait podle toho co ji baví.U nás vedou panenky + doplňky.Ale takové co baví všechny je asi lego Duplo,modelína Play Doh ( jsou různé sady) , knížky + omalovánky se samolepkami.

amazonkajanik
30. dub 2021

@adelait kdysi jsem kupovala 3 holčičkám k Vánocům (tehdy 3,4 a 5let) panenky, které zpívaly. Každá jiné šatičky a jinou píseň. Jelikož šlo o sestry a sestřenici,které chodily i do dětského sboru, dárek měl velký úspěch, měly malý domácí sbor 😊

ajka198
30. dub 2021

Dcerka má 3 roky za týden. Dostane deskovku a koloběžku. Po té touží už dlouho. Panenky ji neberou, takže za to peníze vyhazovat nebudu.

lenka421
30. dub 2021

@adelait U nas u holek (4 a 2 roky) frci kuchynka a vsechno co souvisi s varenim, panenky, puzzle (i ta dvouleta uz postavi puzzle treba o osmi velkych dilcich a desne ji to bavi, u starsi me nenapadlo ji to v tomhle veku kupovat), zboznujou samolepky - treba tohle album se da opakovane nalepovat dle fantazie https://www.megaknihy.cz/tvoreni/664007-rocni-o...
Maji i dalsi druhy a da se to koupit normalne v papirnictvi.
Pak odrazedlo nebo kolobezka.

antoinet
30. dub 2021

Moje tříletá si hodně hraje se setem od Schleich, jsou tam koně v ohradě a bouda s pejskem a nějaké další drobnosti.

jerou
30. dub 2021

Nase cestve trileta ma nejradsi plastelinu a sliz. S tim si hraje porad. Je z toho ale curbes 🙂 pak hodne oblibene je drevene krajeci ovoce a pizza a dorty. Vyrabi Small foot by Legler. Nadherne barvicky a spousta druhu. Hodne kuchynka ji bavi. A ted venku obyc bublifuk. Chodnikove kridy velke.

nikoulinka
30. dub 2021

Mala měla 3 teď v dubnu. Velký úspěch měly: kočárek na panenky, deskové hry a zpívající větší koníček Twilight Sparkle 🙂

keksik002
30. dub 2021

@adelait deskove hry, knizky, kolo/trikolku/kolobezku

mi35
30. dub 2021

@adelait Dceru (3) nejvíc baví malování vodovkami, kreslení pastelkami, fixami, ráda si hraje s plastelínou - doporučuji Play doh. A každodenně s Duplo, doktorským kufříkem, v kuchyňce (máme IKEA). Také má ráda knížky a začali jsme s deskovými hrami - máme Příšerky ze skříně, Padající opičky.

mi35
30. dub 2021

@adelait Jo, a venku jezdí koloodrážedle.

barunka1408
1. kvě 2021

naše dostala kolo. Jinak si ráda hraje s panenkami nebo nějaké společenské hry úměrně věku. 🙂 Nebo další knihy k albi tužce pokud máte.

prejeta_zaba
1. kvě 2021

Tak dost záleží, jestli to máš pro svou nebo pro někoho, kolik do toho chceš investovat, co už má a jaká je. Divokou asi nezabaví korálky, klidné nic neřekne kolo. 🤷‍♀️ Jinak si myslím, že duplem a nějakými motorickými hračkami to nikdy nepokazíš. Jestli už má třeba nějakou kuličkodráhu, tak něco k tomu. Oblečení s oblíbenou postavičkou, knížky, puzzle, něco na ven - koloběžku, hračky do vody, na písek, nějakou skluzavku, trampolínu... klidně i vláčkodráhu, jestli ji to něco řekne, nebo něco ke kuchyňce, kočárek, něco k němu, dětské hry - krtečka, pexeso, Brain box, Albi tužku.

adelait
autor
4. kvě 2021

@amazonkajanik Mužu se zeptat, to byla ta zpívající panenka Maruška nebo jste kupovala nějakou jinou? A každá ta panenka zpívá jen jednu písničku nebo více?🙂 Moc děkuji

adelait
autor
4. kvě 2021

@ajka198 Můžete prosím napsat inspiraci na deskovku?🙂 Díky

adelait
autor
4. kvě 2021

@antoinet Děkuji za inspiraci, vůbec tohle neznám🙂

adelait
autor
4. kvě 2021

@nikoulinka Můžete prosím nějakou deskovku doporučit? A ten koníček zpívá jen jednu písničku nebo více?

adelait
autor
4. kvě 2021

@mi35 Děkuji za inspiraci her🙂

ajka198
4. kvě 2021

@adelait Spící královny, Příšerky ze skříně

amazonkajanik
4. kvě 2021

@adelait ježíš,já už nevím,ono je to už nějakých cca 7let. Byly to hadrové panenky, blond vlásky a buď růžové,žluté,modré nebo zelené šaty a kupovala jsem je u nás v hračkářství, kdo byl dodavatel,nevím 😟 jo a jinak velké terno jsem udělala s drakem, z pohádky Jak zkrotit draka. Ten se při pohybu smál. Neteř se s ním tak dlouho klouzala, dokud neusla 😂jak zdechlina na konci klouzačky

nikoulinka
4. kvě 2021

@adelait dostala konkrétně tento soubor. Je z něj nadšená. Dají se tam učit čísla, barvy, tvary, obsahují "Logické" puzzle, kdy musí spojit například 4 zvířátka od nejmenšího po největší, nebo třeba režim dne (ráno, odpoledne, večer...), super hry i na tvary, atd.

A co se týká koníka - zpívá dvě písničky, ale k tomu i povídá - udělej mi účes, jsem princezna, pojďme si zaletat, atd... Má například i interaktivní křídla, kdy blikají po pohlazení atd. Jako je vážně super.

nikoulinka
4. kvě 2021
daasqua
4. kvě 2021

Dcera dostane mimo jiné třeba doktorský kufřík (baví ji doktoři/hasiči/policajti, auta, prostě typická holka 😀), Duplo jezdící vláček (už má jeden, dostane druhý typ, s duplem si hraje od 1,25 roku každý den, miluje ho). K 2,5r (Vánocům) dostala z netradičních nápadů třeba kolotočku. Pak karetní hru (něco jako Prší) a vyrábím i deskové. Nejlepší jsou dárky, co moc nezaberou místa a jsou hodně variabilní - třeba to duplo (ale my ho máme v 2 obřích krabicích, fakt mega všeho), korálky, různé stavebnice, kreslící potřeby. Třeba Albi tužka ji moc nezaujala, ale ona si občas hraje na tabletu různé logické hry, tak má radši to.