Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.
    barunka1408
    15. lis 2018    Čtené 280x

    Naše první neshoda? 🙂

    Díky Modrému koníkovi jsme měli možnost vyzkoušet umělé mléko od Sunaru z řady Premium. Na příkrmy umělým mlékem jsme museli přejít někdy okolo čtvrtého měsíce, jelikož mé mlíčko nestačilo a nepomohli ani čaje, ani homeo, ani dobře mířené rady. Jako neznalá jsme si myslela, že prostě koupím "nějaký to mlíko", nejlépe to, které má na tuty nej složení se 100% recenzemi. Jenže chyba lávky. Než jsme se dopracovali k mléku, které by naše madam přijala, nebylo vůbec jednoduché. Naše štěstí bylo alespoň v tom, že nikdy netrpěla na bolesti bříška nebo na nějaké alergie, takže jsme měli opravdu širokou škálu výběru, která v dnešní době je. Proto jsem se trochu testování Sunaru obávala, zda vůbec zachutná. Ale v tomto ohledu byly obavy zbytečné. Hned na první dobrou vyžahla plnou dávku 200ml a kdyby bylo víc, vypije snad i to (sněd jsme mámu, sněd jsem tátu a tebe taky sním).

    Nedalo mi to a mléko jsem sama ochutnala a byla jsem dost překvapená, že oproti námi již ozkoušeným značkám je Sunar Premium dost sladký. Hned jsem koukala na složení, ale množství cukru se nijak nevymyká konkurenci. Takže nevím, co si o tom mám myslet, protože mléko je sladké dost. A to bylo to první, co se mi nelíbilo. Pro madam to bylo, ale evidentně naopak. Složení je plus mínus stejné, jako mají ostatní prodejci umělých mlék v této řadě a cenové kategorii. V tom problém moje hlava nevidí. Ale proč je to sakra tak sladké ?!

    Balení má 600g a je baleno v papírové krabici po dvou sáčcích s odměrkou. Balení pro mne bylo velké mínus. Musela jsme si přesypávat do svých nádob a hodně chyběla "stěrka" na odměrku, jako tomu je u konkurence (samozřejmě také ne u všech). Prášek je totiž hodně hutný a když jsem si chtěla odměrku zarovnat třeba jen poklepáním o hranu nádoby, dařilo se mi sypat Sunar všude po kuchyňské lince. To u jiných značek neznám, byť třeba jsou také bez stěrky na přebytečný prášek. Celkově tedy mlíčko opravdu malé chutnalo, krabice nám vydržela na cca týden a pár dní - pije cca 3 mléčné dávky denně (aktuální jí je 7 měsíců). Problémy nebo zlepšení zažívání jsem nezpozorovala. Jak jsem psala již na začátku, s tímhle my problém díky bohu nemáme.

    Takže pokud mám zhodnotit za sebe - vadí mi hodně sladká chuť a i naše vybíravá dcera se do mlíka přímo hrnula (pro mě šok). Z pohledu naší madam měl však Sunar Premium jednoznačný úspěch. 

    #test_sunar #recenze #zkusenosti_sunarpremium2