Dárky pro děti - 6 let a 3 roky. Máte tip?

maminakarol
5. lis 2023

Ahoj, asi věčné téma. Vánoční dárky pro děti 😄
Co pro dvě cácory. Jedné 6 let. Chodí do školy.
Druhé 3 roky ta chodí do školky. Obr rády vyrábí, malujou. Baví je lego, panenky a kuchyňka.
Vše doma máme tak vůbec nevím co...

similenka
5. lis 2023

@maminakarol Skolacce určitě knížku.

prejeta_zaba
5. lis 2023

A to si nic nepřejí? 🤔 Nějaké vybavení na sport - lyže, brusle, obruče, kolo? Věcí na vyrábění jsou miliardy - nějaké sady, třpytky, vystřihovánky. Novou sadu lega nebo nějakou stavebnici - seva, magformers. Deskovky

lauriak
5. lis 2023

Mame rovnako stare holcicky. Mladsia dostane lyze, plysovy vankus, hviezdicky na stenu a plavky. Starsia lego friends, zinienku, plysacka a plavky. Spolocny darcek maju barvy na oblicej, knizku a sadu na vyrabanie.

ajja87
5. lis 2023

@prejeta_zaba budes se divit,ale moje dcerka si od ctyr let nedokáže říct,co by vlastně chtěla,ona není moc hravá, není ani sportovně nějak založena, většinu času trávíme doma na zahradě,kde už všechno má ,věci na vyrábění máme doma babilion a opravdu desátý temperky doma nepotřebujeme, když mě něco napadne,tak ji to nenapadne vnucuji, že by si mohla přát, jenže to jsou většinou takové spíš praktické dary, které děti v tomto věku moc neocení a člověk by byl rád aby měly z dárků radost....takže zcela chápu zakladatelku, protože mám stejně staré holčičky...

klokanka31
5. lis 2023

@maminakarol Naše tříletá dostane kolo, výtvarné věci (malování podle čísel, keramické figurky na pomalování...)

eviicka
5. lis 2023

Mám podobně staré kluky. Nerada bych doma zbytečnosti, ale zase bych chtela at maji i nějaký wau dárek. Donesla jsem jim dva katalogy a nechala je kroužkovat, docela se z toho dá vybrat.

prejeta_zaba
5. lis 2023

@ajja87 já to chápu, taky mám takového syna. Tak nějak ho baví všechno a nic. Ale teď sám přišel s tím, že namaluje Ježíškovi, co by si přál. Tak kolikrát se před těmi dětmi zmíní nějaký kamarád a najednou třeba přání mají. 🙂Ale já teda čas od času procházím nějaký větší web a přemýšlím, co by jej mohlo zaujmout (dnes je tolik možností, že je škoda děti odbýt nějakou blbinou).