icon

Inspirace na dárky ke dni matek pro maminky

dagmaris
30. dub 2022

Dobrý večer,
blíží se den maminek a já tak trochu hledám inspiraci. Co Vaším maminkám dáváte?
Hezký večer 🍀

Strana
z3
fire85
2. kvě 2022

@dagmaris komu co davam? Jako já své mamce, nebo deti mě? Mamce nedávám nic, nedrzime tenhle svatek, samozřejmě ale masáž v médiích funguje poslední roky i na den matek, však jsou z toho prachy ne??? A já možná dostanu nějaké přáníčko od deti ...

samettka
2. kvě 2022

@daisymaminka není lepší si dát kafe po kině? Mně by se teda jinak chtělo čůrat 😂

daisymaminka
2. kvě 2022

@samettka No to je pravda, díky za upozornění. ☝️😂🤗 Budeme to tedy muset nějak přeorganizovat nebo si sednout na kraj a v průběhu si odskočit. 🤭🙈😂

zorizeli
8. kvě 2023

Den Matek 2023
Ahoj holky, už se nám to zase blíží a ráda bych poptala nějakou inspiraci na dárek ke svátku matek, nejlépe nějaký šperk, kvalitní, ale cenově v normě. Díky.

ekou
8. kvě 2023

@zorizeli šperk neporadím, jelikož jedeme na vlně přáníček od vnoučat a popř magnetky z fotkou vnoučat na ledničku :D

micha2105
10. kvě 2023

Dávám lepší čaj, víno, nebo upeču nějaký dortík ke kávě

martinka0209
10. kvě 2023

@dagmaris no já nic,na den matek se neuvidíme,jen ji popřeji,ale kdybychom se viděli,tak dám její oblíbenou kytičku nebo oblíbenou bonboniéru,za mě stačí maličkost,že si vzpomeneš

denninka22
10. kvě 2023

@dagmaris Já dávám mamce dárek už od malička každý rok. Většinou kytku a nějakou dobrotu. Občas nějaky dárek. Loni jsem ji koupila Lelosi leginy, také jsem ji dávala třeba nový hřeben nebo zaplatila kadeřníka. Myslím, že každou maminku dárek potěší - klidně maličkost.
Letos kupuji rukavice na zahradu a kytku do záhonu.

kacka1994
10. kvě 2023

Už od dětství jí dávám malý dáreček, ale nepřeháním to, jde mi spíš o to si vzpomenout a poděkovat 🙂 Většinou dám kytku, loni krabičku makronek, nebo víno 🙂 Od toho co mám děti si té její péče co nám dala (a stále dává) vážím mnohem víc ... i na svoje narozeniny jsem jí děkovala a měla pocit, že by se měla oslavovat spíš ona, díky které tady jsem a jsem jaká jsem 🙂

terkync
10. kvě 2023

@dagmaris moje mamka si sama přála, abychom se nechali, i společně s ní, vyfotit. Sourozenci i s vnoučaty. Sice nám to nevyjde kvůli plánování do dne matek (vím to týden 😂), ale za mě super nápad, který oceníme úplně všichni.
Jelikož jsme 4 sourozenci a máme 4 vnoučata, tak památka to bude krásná ❤️
Na ten den chci dát nějaké dobré vínko.

bubbi
10. kvě 2023

holky, jen pro ty, co označují @dagmaris, tak tahle diskuze je rok stará a ona už neaktivní 😉
A abych byla k tématu, moje mamka si na žádné dary nepotrpí a většinou se v ten den ani nevidíme, ale aspoň si zavoláme a když u nich náhodou jsme, tak ji potěší nějaká dobrá čokoláda, nebo bonboška.

skurinka
10. kvě 2023

Tak vzdycky kyticka a vinecko. Nebo se sestrou jsme pozvali mamku na veceri atd a traviky jsme cas spolu. Ted bych ji dneska vsechno na svete ale uz nemuzu 😢

terkync
10. kvě 2023

@bubbi 😂 jejda a to si většinou všimnu starých roků 🙈

bubbi
10. kvě 2023

@terkync stane se i zkušenému 😉

doubrafka
10. kvě 2023

@zorizeli
Ahoj, šperk je dobrej nápad. Taky sháním inspiraci a na šperky jsem dostala tip od kámošky, která tam kupovala myslím pro tchýni náramek na Olive.cz
Mají právě kvalitní krásný kusy a za dobrý ceny, velký výběr, navíc rodinná firma, žádný profláklý gigant.

pajusz
10. kvě 2023

Pro sebe jsem si dneska koupila dortik "pro maminku" 😄😄 mámě pošlu GIF s kytkou nebo s dortikem 😘

zorizeli
11. kvě 2023

Jéé, moc díky všem za odpovědi a tipy 🙂

zorizeli
11. kvě 2023

@doubrafka
Ty náramky mají hezký a docela levný, ale kvalitní, navíc velký výběr, super, něco vyberu.

rikatoka
11. kvě 2023

@dagmaris já jsem třeba letos mamce upekla pusinky, protoze se nedávno zmínila, že ji na Vánoce hrozne chutnaly. Jinak taky většinou koupím buď víno nebo kytku a jedu za ní s detma a jsme u ní celý den. A mimochodem, taky dostávám od ní darek ke dni dětí 😁

aidi2
14. kvě 2023

@zorizeli
No a mají i novou mechovou kolekci šperků, ty jsou fakt nádherný a naprosto jiný, originální.

Strana
z3