icon

Jaký dárek dát dceři k 10. narozeninám?

karlam
26. dub 2022

Možná je to stále dokola, ale stejně se zeptám a sice: co jste daly nebo byste daly k 10. narozeninám dceři? Nějak mě nenapadá nic originálního.

Strana
z2
susenka21
28. dub 2022

@karlam Dcera měla deset minulý týden a nevím, jestli poradím něco originálního. Asi záleží, co jí baví. Moje má velkou škálu zájmů, takže od každýho něco. Koupili jsme nové inline brusle, dostala náušnice, náramek z minerálů, sbírku Schleich koní, kaktus, masožravku v květináči, něco na vyrábění a oblečení. Hračky typu panenky a Barbie už neocení. Jo a taky jsem ji koupila knížku o pubertě a vše okolo dospívání. Už to s ní pomalu začíná cloumat... 😁

susenka21
28. dub 2022

@konidana Ta naše chce koně taky... No zatím jí musí stačit ty Schleich😉

medakote
28. dub 2022

@karlam my máme syna, bude mít desáté brzy. Dostane batoh (ten co má už je malý), deskovku , mikinu a udělám si s ním výlet do národního muzea. A v plánu je repráček nebo sluchátka a mp3 přehrávač, ale to asi až na vánoce.

petrono
2. dub 2023

@lenka3p dobrý den. Chci se zeptat, kde jste hledala výlet do Paříže? Dcera má taky oblíbenou, chtěla by vidět a za chvíli má 10 let, tak by to byla super příležitost. Jen když jsem se divala, tak ty ceny jsou nereálný.

lenka3p
2. dub 2023

@petrono Po vlastní ose. Koupila jsem letenky, ubytování přes airbnb, vstupenky do Disneylandu přes jejich web.

luciksima
2. dub 2023

Dcera chce novou koloběžku velkou😊

sweet81
2. dub 2023

A co si přeje dcera? My jsme dali synovi výlet do Paříže a fotbalový zápas PSG. Byl šťastný jak blecha, vůbec to nečekal😊 za 14dní odlétáme

zuzineckah
2. dub 2023

@karlam syn dostane teď únikovku, ještě vybírám kterou, aby to nebylo úplně od věci. A letenku do Kodaně, do Legolandu. Plus oslavu s kamarády bude mít tam, kde si moc přál👍

petaov
2. dub 2023

@sweet81 Mě by zajímal ten fotbalový zápas PSG. Na kolik to vyšlo, kde jste kupovali? Co ubytování a letenky. To by byl syn v sedmém nebi a muže by to taky nadchlo. Mají narozeniny ve stejný den.

sweet81
2. dub 2023

@petaov letenky jsem koupila přes Ryanair, pro nás tři (nejmladší syn nejede) cca 8500,-, chce to koukat, někdy se dají vychytat levněji. Zrovna v týdnu jsem koukala jen tak na letenky a ikdyž jsou jen pár dní před odletem, tak teď byli o něco levnější, než jsem koupila. Ubytování jsem koupila přes booking, je docházkou cca 10minut od stadionu, to vyšlo cca na 8tis od soboty do úterý. Lístky jsem koupila tady https://billetterie.psg.fr/en/?utm_source=PSG_S...
No a sehnat aby byli lístky vedle sebe a nestálo to majlant, tak to chce hledání🙈 lístky stáli 370€
Zápas je v den příletu, tak budeme mít celou neděli a pondělí na Paříž😎

sweet81
2. dub 2023

@petaov Ještě dodám, že lístky jsem koupila dva, já nejdu, fotbal mi nic neřiká, byli by to za mě vyhozené peníze, tak jde jen manžel a syn. Já si půjdu projít nebo počkám na hotelu. Zápas je až od 21h

Strana
z2