icon

První Vánoce s miminkem. Jaké dárky koupit?

senja
25. lis 2009

Jake darky pro miminko? Jaky prubeh Stedreho dne? Bude to jine nez predtim?

Strana
z3
lamarika
27. lis 2009

My máme letos s prckem též první vánoce 😀 Průběh štědrýho dne bude následující. Po obídku jak se malej vyspinká, tak pujdem k jedný babičce, pobereme bramborovej salát, malej (za pomoci maminky 🙂) si rozdělá dárečky a šup k druhý babičce. Tam poberem řízky a kapra, malej zase rozdělá dárky a šup domů a rozdělat dárky doma. Malýho dáme spinkat a v klidu se navečeříme. Od jedný babičky dostane odrážedlo a takovej věšáček do sprchy na hračky. Od druhý dostane pejska od fishera, od nás všech skluzavku (ta je pro všechny děti v rodině). Od nás dostane zpívající stoleček od fishera a ještě mu každej koupíme nějakou blbost. Možná mu ještě koupím houpadlo, ale to ještě nevím 😒

crca
27. lis 2009

Ahojky,než jsem narazila a zjistila tohle téma tak jsem taky ptala v jiném pokojíku 😅 Letos to pro nás budou taky první Vánoce-sice ne ve třech,ale rovnou ve čtyřech 😀 a už se taky těším,bude nám skoro 8 měsíců a chtěla jsem se právě zeptat,jestli jste jim udělali něco mňamkového,než mlíko 😅
Klematis-já mám letos už objednané cukroví 😀 -se dvěma bych to nestihla ani vykrojit,natož upéct,to by bylo všechno připálené 😀 a vůbec mě to nevadí 😅 Holky prďte na cukroví,gruntování,výzdobu,vždyť Ježíšek se taky narodil ve chlívě 😀 😀 ,hlavně že máme naše drobečky zdraví a spokojený!!!!!! 😉

dada78
27. lis 2009

ahojte, aj my budeme mať prvé Vianoce s drobcom, veľmi sa na ne Tešíme, myslím,že ho najviac bude fascinovať svietiací stromček 🙂 tiež mu chceme kúpiť Psíka od FP a určite ešte niečo ...
maminky, čo budete servírovať malým drobcom, myslím tie čo už dávate príkrmy ? Náš Maťko bude mať 4.12. ukončený 6.mes a asi 2 týždne dávame už príkrmy, poraďte.

sylvka
27. lis 2009

Ahoj,u nás to redy budou druhé vánoce s martínkem,ale minule byl hrozně maličkej a bylo mu to fuk.nyní mu bude 15 měsíců,tak se těšim jak bude koukat(a rvát)světla 😀 těšim se co bude říkat na dárky(no dárky-mám zatim jeden 😅 )k večeři mu asi udělam special.salát(mrkev,brambor,jogurt???)nachci mu dávat majolku 😝 ale na noc dostane sunar,jako vždy.24.bych viděla takto.odpo procházka u našich,chodíme na hřbitov a do kostela,koukat se na betlém 😉 pak domu a okolo 16-17h.véča a dárky.moc se těšim,ale musim přiznat že víc se těšim k našim,tam se sejdou babičky atd a bude vesele 😀

dada78
27. lis 2009

crca, moja kámoška mi dala raz radu ešte keď som bola prvý krát tehotná : "Bordel v byte, šťastné dítě" jasné,že to treba brať s nadhľadom,ale rozhodne spokojnosť malého je pre mňa prvoradá 😉

sylvka, my pôjdeme tiež do kostola, na cintorín a na Štedrú večeru k nám sme pozvali svokrovcov, aby neboli sami dvaja. My sme boli minulý rok u nich. Vianoce milujem a už sa teším na vôňu kapustnice a hríbov 😵 😵 😵

crca
27. lis 2009

Dada78-jasně že se mi nebudou brodírat děti v hromadě bordelu 😀 😀 😀 ,je jasný,že s rezervou 😉 ,ale abych byla na nervi z toho,že nemám adventní věnec? 😀 Normálně uklidím vytřu vyluxuju.... 😉

berus222
27. lis 2009

ale na to, ze vianoce su za necely mesiac, tak tu mame celkom teplu jar 😠

lamarika
27. lis 2009

crca: teď koukám, že máme stejně starý děti a dokonce obě Matýsky 😀

Manžel mi slíbil, že mi s úklidem pomůže. NIc moc převratnýho dělat nebudem, ale trochu poctivěji než jindy to vemem. Malýho asi dáme na hlídání a začnem gruntovat.

Malýmu nic extra dávat na papání nebudu. Stejně ještě z vánoc nemá rozum 😉

Cukroví taky nepeču, poberu něco málo od mamky a radši ten čas co bych stála u trouby věnuju malýmu. Příští rok možná něco upeču a nebo koupím.

Vždyť vánoce nejsou ani o cukroví a nebo úklidu. Jsou o tom, že se sejde rodina a všude je pohoda a klid 😉

crca
28. lis 2009

Lamarika-plně souhlasím s poslední tvojí větou 😉 No,já k těm Matýskům mám ještě jednu tajfunku 😀 😀 ,Matýsek ten dělá opravdu čest svému jménu a je to prostě Matěj 😀 😅 Mě jde spíš o to,že jak přehodili čas,tak je dýl jak do 18.00hod neudržím,to pak začnou brečet a jsou ospalí a to nemluvím o tom,že třeba spali do půl pátý odpoledne,takže asi budeme jíst už ve čtyři,koupání nejspíš tentokrát vynecháme a tak uvidíme.Třeba budou vyplašený z toho stromečku a všeho,že usnou dýl 😀 ,ale už se fakt těším!!!! 🙂

lamarika
28. lis 2009

crca: tak u nás je opačný problém. Malej chodil spát v sedm a poslední dobou ho dřív jak v osm do postele nedostanu 😠 I když jde později spát, tak je v půl sedmý vzhůru. No, doufám, že se to zase vrátí do normálu a po sedmý si v klidu sníme pobranou večeři 😀 Jinak ten náš Matěj je taky opravdu Matěj. Je to pohodář, pořád se řehní, ale tak trochu ňouma a nikam naspěchá, prostě pohoda jezz 😝 😀

nikollette
30. lis 2009

Senja, hladala si darček pre drobca co ho bude nabádať k lezeniu. Tu je niečo také 😉

http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=7238673

rimmel
30. lis 2009

lamarika no u nas je to o tom jedle a cukrovi a stromceku lebo pohodu a klid mame v podstate furt 😔 🙂

lamarika
30. lis 2009

rimmel: já jsem ráda, že se na vánoce vůbec sejdem, protože manža dělá v zahraničí a doma je pomálu. Takže pohodu a klid budu mít hlavně já 😀 😀 😀

rimmel
30. lis 2009

😀 😀 tak to ano 🙂

lamarika
30. lis 2009

Já už se moc těším až ten náš prďola bude o něco větší a bude mít z vánoc větší rozum 😉

rimmel
30. lis 2009

tak to aj ja..uvedomujem si ze teraz toho moc chapat nebude ale hadam ak nic ine aspon sa mu bude pacit stromcek 🙂

lamarika
30. lis 2009

teď se nejvíc těším jak budu rozbalovat jeho dárečky a jak si s nima vyhrajeme 😀

nikollette
4. pro 2009

Lamarika 😀 😀 😀

No baby už sa to kráti, ešte 20dní, a budú tu vianoce. Prvé s drobcami.. teším sa 🙂 😵

klematis
29. pro 2009

Ahoj holky, tak jak proběhly první vánoce s prckama? Byly podle vašich představ? 🙂

momin
29. pro 2009

Ahoj,tak danik docela prekvapil. Hracky ho bavily a bavi jeste do dneska... 😉 Za to stromecek ho nezajimal vubec 😀 vsechno naopak nez sme mysleli. 🙂

klematis
29. pro 2009

U nás hračky moc úspěch neměly, největší zábava bylo rozbalování 🙂

lenka1smejka
29. pro 2009

Mo rozbalovanie ju nezaujalo,ani hracky ale krabice z hracek ano 🙂

nikollette
29. pro 2009

No nášho hračky celkom zaujali musím povedať 😉
na baliaci papier kašlal, a to som si myslela že to bude naopak 😕

nanda26
2. pro 2011

Malá bude mít osmnáct měsíců, tak jsem na ní zvědavá. Loňský vánoce nepočítám, ty víceméně prospala. S dárkama to mám zatím jednoduchý, protože mám spoustu hraček od švagrový po jejích dětech a oběma prďolum je zatím jedno, že to nemá krabici, hlavně když to neznají a je tam ta mašle, co se dá rozmotávat 🙂 Taky jsem sehnala Zvířátka co ilustrovala Lila Prap http://www.librilevneknihy.cz/index.php?action=... a co se týká měkejch dárků tak rozšířim kolekci mých oblíbených ponožek www.prvnikrucky.com/prestashop/product.php?id_p... (je teda fakt, že to je víc dárek pro mě než pro malou, ale na druhou stranu ty co má tak oblíká i na hlavu a na ruce 😉 ...)

kleae
Odpověď byla odstraněná
Strana
z3