icon

Svatební dar, co koupit?

palemi
4. srp 2015

Prosím poraďte,co mám koupit neteřince,která bude mít svatbu? 😉 Vlastní byt má,v něm zřejmě všechno,včetně miminka 😀 A mě vůbec nic nenapadá!!! ☹ ...nechce nic,ale to samozřejmě nepřipadá v úvahu,něco musím sehnat,ale cooo????? Klidně můžete dát foto,odkaz ....... děkuji 🙂

Strana
z2
nov777
4. srp 2015

@palemi Zalezi kolik chces utratit a jak moc ji znas. Nejlepsi jsou penize. Pak bych uvitala poukaz na neco, co muze rodina delat spolecne - vikendovy pobyt treba. Znama se vdavala nedavno a dali jsme penize, svatbu tajili a za tyden uz jsme nestihli ani zaplatit a vyridit ten poukaz. Klientka vylozene chtela penize a nejaky strycek ji dal obraz malovany podle jejich fotky. Pry naprosta otresnost 😉

vendulka
4. srp 2015

v dnešní době snad jedině peníze, taky jsme to tak měli a chtěli, vše jsme měli zařízené a nic jsme nepotřebovali a abychom dostali ptákoviny, které stejnak dostáváme na narozeniny a na Vánoce, tak jsme chtěli peníze a za ně jeli na svatební cestu

pavlapl
4. srp 2015

Jdeme bráchovi na svatbu a budeme jim dávat peníze. Všechno mají žijou spolu už několik let.

seffinka
4. srp 2015

Taky si myslím,že nejlepší budou peníze,anebo něco,co si vyloženě sami přejí....teda pokud je to finančně možný 😉

anetka1701
4. srp 2015

Peníze jsou dobrý :o) A potěší každého...

Já osobně se snažím na každou svatbu na kterou jdu vymyslet originální dárek, nějakou vzpomínku na svatbu, něco, co si můžou schovat nebo vystavit a mít z toho radost... Zatím jsem dávala skleněnou pokladničku dělanou na zakázku (s drobným startovním obnosem uvnitř) s datem narození a jmény a celou v motivu svatby, nejlepší kamarádce co sbírá kačenky jsem dala plyšové kačenky ženicha a nevěstu, další kamarádce jsem ušila na panenku malé mořské víly (kterou prostě MILUJE) přesnou kopii jejích svatebních šatů (to bylo zatím nejnáročnější), tedka naposledy jsme na svatbě s ostatními svatebčany malovali společně obraz, který jim pak zůstal no a o víkendu jdu na další svatbu a tam budu dávat nevěstě velkej květináč s mátou, po které touží a moc si jí přeje. Jsou to blbiny, ale přesně šité na míru každé svatbě a vždycky z toho byla radost ohromná :o)

kacca11
4. srp 2015

Urcite penize. Nedoporucuji zadne vecne dary a poukazy, kolikrat dobry umysl zpusobi radu problemu a komplikaci.

lenbela
4. srp 2015

Mě osobně se osvědčilo jako svatebni dar nějaké krásné svatební fotoalbum. Penizky jsem dala dovnitř 🙂 .
Fotky ze svatby dělají všichni.

kacca11
4. srp 2015

@lenbela ale kazdy ma na fotoalbum jiny vkus, navic spousta lidi dela fotoknihy.

Pro me jsou fotky treba tak dulezite, ze bych je nedala do jineho nez naprosto dokonaleho alba.

lenysek1988
4. srp 2015

Kamarádi zrovna stavěli, tak bylo jasné že peníze budou tou nejlepší volbou. Samozřejmě, že jsem peníze nedala jen tak do obálky. Manžela napadlo, že jim dáme plastové talířky,kelímky a příbor. Pelišky ho inspirovaly plastem 😀 Já to celé zakryla papírovými květy a udělala ruličky ze zeleného papíru. Tam jsem srulovala 200kč bankovku a tak jsem to udělala se všemi drobnými bankovkami. Účel byl pobavit a dát peníze, což se podařilo. Rodiče zas nám dali povlečení od Matějovského. Řekli cenu a my si vybrali. 🙂

lenbela
4. srp 2015

@kacca11 To je můj tip zakladatelce. Promiň, ale na tvůj názor jsem se neptala.

kacca11
4. srp 2015

@lenbela ja jen upozornuji, ze ani hezky a prakticky darek nemusi sednout kazdemu do vkusu. Ale kdyz te muj nazor nezajima, nebudu ti ho nutit.

vendulka
4. srp 2015

je pravda, že já bych teda taky neuvítala jako svatební dar fotoalbum 😒 byla jsem ráda, že jsem si ho mohla jít sama vybrat, měla jsem určitou představu ,aby to zapadlo do "stylu" svatby

seffinka
4. srp 2015

K první svatbě jsme dostali obraz....byla jsem velice ráda,že šel i s bývalým manželem 😅 Sice to nebyl Jelen v říji,ale i tak... 😀

kmotrice
4. srp 2015

já jsem kamarádce dělala truhlu z pokladem. Koupila jsem dřevěnou truhlu, čokomince, pár mušliček, perliček, k tomu přimíchala dvacetikoruny a nahoru položila vygravírovnou jmenovku na dveře manželé bla bla a to celé jsem zabalila do celofánu

smardik
4. srp 2015

pokud nic nechce, dala bych peníze. Lepší než koupit blbost, za kterou řekne děkuji ale stejně se nebude líbit. Já bud chtěla peníze nebo konkrétní věc-třeba kamarádka mi kupovala hrnec, potřebovala jsem ho, tak mi ho koupila ale byla to naše domluva, přesně věděla jaký

antoinet
4. srp 2015

Zeptala bych se svědků, rodičů apod. U nás je zvykem, že je oficiální seznam, kde si vybereš, neřešíš to ale se snoubenci, aby měli překvapení. Pokud není, určitě jsou lepší peníze než něco nepotřebného, třeba si pak udělají hezkou svatební cestu.

nov777
4. srp 2015

Jinak se musim pochlubit super darkem. Vsichni nam dali penize, jen svagr chtel asi usetrit a koupil obri tak metr a pul velke zrcadlo v ramu na konstrukci, ktera zabirala dobre metr a pul krat metr a pul. Vyrezavane, tmave, masivni drevo. My tehdy bydleli v byte ve stylu sklo, kov. V krabici lezi u nasich ve sklepe uz devet let. Cekame, az bude mit kulatiny a udelame z toho putovni dar 😉

bunny123
4. srp 2015

Jedine penize, vtipne zabalene.

betelgeuzz
4. srp 2015

Taky hlasuji pro peníze. Na většině svateb, na kterých jsem byla, chtěli peníze, my si to napsali rovnou do pozvánky ke svatebnímu stolu. Hosté mi i řekli, že je to pro ně lepší, že nemusí nic vymýšlet. A z těch peněz se v podstatě zaplatila celá svatba. Akorát jedna kamarádka je nějak proti dávání peněz, nechala udělat broušenou mísu, je tam datum svatby, naše jména a jejich jména. No je to pěkný, ale co s tím? já na tyhle broušené věci nejsem.

palemi
autor
4. srp 2015

Děkuji mnohokrát všééém 😉 asi to teda vyhrajou ty peníze,protože mi nic jiného nenapadá,ale ještě musím vymyslet,jak je zabalit,nebo do čeho je dát?

ladyseta
4. srp 2015

@palemi Kamarádka dostala "řetěz" nafouknutých balonků, který vypadal jako dekorace v místě oslavy, během večera byli všichni tuším svědkem svoláni do místnosti a kamarádka s manželem dostali špendlík aby balonky propíchali a našli překvapení, z některých se vysypaly bankovky, z jiných takové ty barevné papírky, konfety? hrála do toho disko hudba a byla to docela legrace 🙂 Určitě na internetu bude spousta inspirace jak se dají i peníze věnovat kreativně a zajímavě a ne pouze v obálce 🙂

domisek999
4. srp 2015

Já nedávno kamarádce vyráběla obraz s penězi na svatební cestu. No, nakonec otěhotněla, tak pojedou leda tak do porodnice 🙂

nov777
4. srp 2015

Z tech zpusobu darovani penez jsem videla jednotlive bankovky v ramecku na fotky, padesatikoruny (kovove) v mesci, bankovky ve fotoalbu. Treba ti to pomuze.

hanih
4. srp 2015

@palemi Dala bych buď peníze, nebo poukaz, o kterém víte, že ho využijí. Znáte je, takže asi víte, co rádi dělají nebo tak. My jsme teď dávali kamarádům ke svatbě dárkový poukaz do luxusní restaurace a měli jsme s ním velký úspěch. Jiní známí třeba dostali poukaz do lanového centra. Chce to ale vědět, co mají ti dotyční rádi. Nevím, jak mají staré miminko, ale napadá mě dát jim třeba poukaz na tu večeři s tím, že jim těch pár hodin pohlídáte dítě, aby si mohli užít v klidu 🙂

palemi
autor
4. srp 2015

@ladyseta ale to vůbec není špatný,díííky! 😉

palemi
autor
4. srp 2015

@domisek999 taky moc pěkný,díky 😉

palemi
autor
4. srp 2015

@hanih taky supéér,díky 😉

palemi
autor
4. srp 2015

Tak holky fáákt moc díky Vám všem,ty penízky jsou supéér,jen pořádně promyslet,jak je dát,aby to bylo vtipný,hezký a nebo veselý,jako třeba s těmi balonky a ta večeře taky není špatná,noooo tak uvidíme,co z toho vypadne,třeba někdo ještě něco přihodí 😀 jste skvělýýýýýýý :-*

vendulka
4. srp 2015

@palemi napadlo mě ještě něco, dávali jsme to i tchánovi k 60tinám...je to taková investice...koupit nějakou minci zlatou či stříbrnou ,kde narůstá hodnota, třeba že ji koupíš za 2 tisíce a za deset let může mít hodnotu třeba 8tis. 🙂

verkaunka
Autor odpověď smazal
Strana
z2