Svatební dar, co koupit?
Prosím poraďte,co mám koupit neteřince,která bude mít svatbu? 😉 Vlastní byt má,v něm zřejmě všechno,včetně miminka 😀 A mě vůbec nic nenapadá!!! ☹ ...nechce nic,ale to samozřejmě nepřipadá v úvahu,něco musím sehnat,ale cooo????? Klidně můžete dát foto,odkaz ....... děkuji 🙂
@hanih Ta večeře je dobrej nápad 🙂 Já díky výhře, měla 2x poukaz na večeři v jedné restauraci a musím říct, že to moc potěší. Jednou jsem pozvala i bratra s přítelkyní a podruhé to jsem byla s manželem. Hned jsi mi připoměla,že třeba příští rok, by se to dalo zopakovat 🙂
My svatební seznam nedělali, měli jsme spousta lidí a musím říct, že netrefili se do vkusu jen jediní... Je ale fakt, že se pohybujeme ve skupině lidí, se kterými se dobře známe, sdílíme podobný vkus a tak nějak... Dostali jsme vyřezávanou truhličku, patchworkovou deku a tak... Jsou to věci, které doteď máme a rádi u nich vzpomínáme...
Osobně si myslím, že je třeba někdy zariskovat a zkusit vymyslet něco originálního.
Kamarádi měli svatbu a přáli si peníze. Pak o půl druhé v noci seděli se skleničkou nad mrakem obálek a tahali jednu tisícovku za druhou, po desáté obálce je to přestalo bavit... Nakonec přiznali, že největší radost měli z obrazu, který jsme jim jako parta nechali namalovat od společného kamaráda...
Pokud peníze tak jedině nějak vtipně předané, vkusně...
A alespoň vymyslet pěkné přání, které si můžou nechat...
Já například nesnáším svatební seznamy, nikdy jsme nic takové nepořídili a vždycky se snažíme vymyslet něco originálního. Třeba se někdy netrefíme, ale někdy jo a za to to stojí...🙂
Peníze je věc ošemetná, já osobně dám přednost raději nějakému daru, byť blbost pro radost, než peníze. Nebo to zkombinovat... Peníze samotné mi přijdou takové neosobní a že si dotyčný s tím neudělal žádnou práci a jen mne penězi odbyl...
My mame partu pratel a ta vzdy dava penize, ale v originalni podobe. My od nich dostali piratsky pokkad. Ve velke truhle byly na spodu vylestene dvacetikorony a na nich spousta cokolodovych penizku. Jinemu jsme ted pripravovali kufr plny penez. Byly tam dva pakliky bankovek a cokoladove zlate cihlicky. Penize jsou v pohode, jen to chce origibalni baleni.
dala bych peníze, pokud mají vlastní vybavené bydlení a neřekli si o nic konkrétního, tak penězi se nic nezkazí ... dala bych je do rámečku, do měšce ... taky záleží "kolik" máš k dispozici ... hodně se mi líbí obrázek složený s peněz ... je to vkusné darování peněz.
Ahoj, my jsme dali peníze. Taky měl švagr vše zařízené a tvrdil že nic nechce. 🙂 Jeli pak za peníze které dostali na svatební cestu 🙂 Někomu se to zdá neosobní, já si ale myslím, že to udělá někdy větší radost než nějaká blbina ( i když drahá) 😉

My dostali zamilovane zubni kartacky a bylo to super 🙂 http://kartacky.heureka.cz/curaprox-cs-5460-ult...
nebo zaramovane tisicovky sikovne prehnute tak aby bylo vedle sebe 6 nul a pod tim bylo napsane Vas Prvni milion 🙂