icon

Formulář pro školkovné do daňového přiznání, máte?

hhranolka
13. led 2016

ahoj, nemáte prosím někdo Formulář na školkovné(vynaložené náklady za školku) pro uplatnění do daňového přiznání ?
Děkuji

andelka
•
13. led 2016

@hhranolka to potvrzení mi dali přímo ve školce u účetní (loni, letos jsem si pro něj ještě nebyla)

hhranolka
autor
•
13. led 2016

@andelka já do školky právě psala a oni mi řekli, že mám donést formulář a že oni mi ho vyplní....na netu nikde nic nemuzu najít

andelka
•
13. led 2016

@hhranolka Dostala jsem to na poloviční A4, prostě napsané, že za to a to dítě bylo uhrazeno tolik a tolik, razítko podpis. Pár vět.

eva118
•
13. led 2016

Asi jak která školka, já loni taky dostala vyplněné potvrzení od školky, žádný formulář nechtěli.

banitram
•
13. led 2016

Vaše školka si to dobře ulehčuje ... každá školka je povinna od loňského roku vystavit potvrzení o zaplaceném školkovném. Z toho, co jsem loni viděla, tak si každá školka vytvořila vlastní formulář splňující zákonné podmínky.

hhranolka
autor
•
13. led 2016

@banitram a je to dané zákonem? já totiž nikde nic nemužu najít,.. tak bych nerada zplodila papír, který pak bude špatně a budu to muset celé absolvovat znova :(

banitram
•
13. led 2016

Nemám teď nějaký vzor z loňska, ale určitě tam musí být jméno, příjmení a rodné číslo dítěte, nejspíš i bydliště, částka za zaplacené školkovné v roce 2015 (bez stravného) a identifikace školky s razítkem a podpisem zodpovědného zástupce školky.... ale není to novinka, ve školce to musí znát už z loňska. Nevím, že by existoval nějaký oficiální státní formulář
...

helen_h
•
13. led 2016

Holky, mám to tady na stole, tak opisuji, co vydává naše mš. Vystavili to automaticky každému dítěti a nechali k rozebrání v šatně 🙂

Potvrzení o výši vynaložených výdajů
za umístění dítěte v mateřské škole podle § 381 zákona č. 586/1992

Subjekt vykonávající činnost mateřské školy:
(zde adresa mš či organizace, ič)

Údaje o dítěti:
(jméno, datum narození)

Celková částka výdajů, kterou ve zdaňovacím období 2015 zákonný zástupce uhradil:
(částka v Kč)

Potvrzení vystavila: (jméno hospodářky)

Vystaveno dne: (datum)

(Vpravo ještě: jméno ředitelky školky, podpis a razítko mš)

helen_h
•
13. led 2016

Ještě k tomu nadpisu jsem zapomněla opsat:

Potvrzení o výši vynaložených výdajů
za umístění dítěte v mateřské škole podle § 381 zákona č. 586/1992, o dani z příjmu

hhranolka
autor
•
13. led 2016

moc díky!

jitkaa
•
25. led 2016

¨NO, mě to také dnes ve školce říkali, že je na to nějaký formulář, tak hledám na netu, kde ho vzít, zatím bezúspěšně.

andelka
•
25. led 2016

Já už si to vyzvedla,účetní vyplnila tabulku,vytiskla a hotové. Mají to mít oni udělané, ne my to shánět.

katiedvor
•
Odpověď byla odstraněná
•