icon

Kde rozměnit tři tisíce korun na stovky?

annoonniimm
2. čer 2024

Dobrý den, nevíte prosím kde by mi rozměnili 3tis na stovky?

jitkacv
2. čer 2024
annoonniimm
autor
2. čer 2024

@jitkacv i když tam většinou přepážky nefungují?

michaela666
2. čer 2024

Musíš najít banku, která má pořád pokladní přepážku. Co vím, tak tady u nás jich hromadu zrušili. Musíme jezdit 30 km od místa bydliště, kde ještě před 2 lety hotovost v bance řešili.

klokanka31
2. čer 2024

@annoonniimm Zkusit poštu.

j.a.n.i
2. čer 2024

Nebo nějaký krám před koncem pracovní doby, tam kde odnáší tržbu, tak by jim nemuselo vadit se stovek zbavit.

rencinka87
2. čer 2024

@annoonniimm Presne stejnou castku a na stovky jsem resila pred tremi tydny - v Praze s tim byl problem - v jedny bance me poslali rovnou do prcic, ze maximalne 1000,- rozmeni, v druhy pobocce uz to slo, ale bylo to o fous a byla to obri Ceska sporka na Budejovicky 🤦‍♀️ Takze vybrat si vetsi banku a nebo pak po mensich castech. Obchody jsem taky zkousela a vubec - ze maji hotovosti malo a ty drobnejsi papirovy potrebujou.
Jinak se na me vsude koukali jak na magora - jak kdyby se dneska penize uz nepouzivaly 😂

leymea
2. čer 2024

Posta.

zekrt
2. čer 2024

Mně se párkrát povedlo na konci pracovní doby v malé pekárně. Paní byla ráda.

annoonniimm
autor
4. čer 2024

@annoonniimm děkuji všem, zkusím něco na poště a pak obchody před koncem zavíračky 🤗

exbordelar
4. čer 2024

@annoonniimm tipuji, ze to potrebujes na svatbu? 😃 My jsme meli takhle stovky nastrkane v hromade balonku, museli jsme je propichat a z kazdeho vypadla stovka 😄 To bylo mile 😀