Mám šanci získat zpět peníze za léčbu psa?
Můj brácha chodil necelé dva roky s jednou holkou
Byla milá, veselá, příjemná, nevyšlo to. Stane se
Spolu si pořídili psa, ale po rozchodu se ho nějak žádný nechtěl vzdát, tak zůstal té dotyčné s tím, že bratr si bude psa sem tam brát, anebo když ona půjde na dovcu a tak
Bratr měl psa v období Silvestra asi 5 dnu
Byl s ním doma u našich, pak cestoval pryč, protože nebydlí v místě, kde rodiče a prý pes hrozny stav. Pořád zvracel, padal z nohou, skučel od bolesti, nechtěl jíst, ani pít, tak nečekal na nic a v noci sel na nonstop veterinární kliniku a prý zánět slinivky břišní a něco v žaludku. Pes tam byl 2 noci, kvantum infuzii, léky, speciální dietni strava a volá mi, že klinika vystavila účet na 7600 korun a on může dát maximálně 500 korun, jestli mu ty peníze nepujcim. Já v dobré víře peníze půjčila, ráda, proč ne, ale dodnes mi byvala (je to primárně její pes) vrátila jen 1500 korun po bráchovi. Nezvedá mi telefon, neodpovídá na zprávy, už i bracha pohrozil soudem. Já proti ní nic nemá, to si s bráchou udělali, jejich věc. Ale já si peníze doma taky netisknu, mám dítě a radši jsem peníze mohla narvat do mojí dcery. Mam šanci uspět proti ní na soudě? Doklad, že jsem převedla peníze na účet kliniky mám
.
Protože prostě bohužel voliče populistů a jiných antisystémových a antidemokratických stran je těžké přehlasovat. Nebo myslím, že vládu sestavuje ten, komu jsem já osobně dala hlas? Bylo by to krásné, to je pravda.
Rika se 'od desiti k peti', jakoze z vic k min. 'Od jednoho k peti' je dobry, to roste. Tak aj proto jsem rada, ze s brachou nevolite, no, co ti budu povidat.
Domluv se s nim, at ti posila ty stovky a bud rada, ze posila.
Ale ano, trollíku, veterinář má dokonce zákonnou povinnost evidovat chovatele, který k němu to konkrétní zvíře přivede. Takže ano, tam, kde byl tento pes ošetřen, mají i údaje toho, kdo se tam nahlásil jako majitel 😉
😂😂😂😂😂😂 z tohohle se stává snad moje nejoblíbenější fórum na MK a fakt doufám, že nejseš troll.
Už mě to nebaví, jako chvíli to byla sranda, ale už je to nuda 🥱. Může troll vymyslet nové téma.
Covid v roce 2001 ještě nebyl 😀
Jinak co se týče veterinářů, ano, některý na doklad o platbě majitele nepíše. Ale pokud to byla klinika vybavená sonem, pohotovostí, možností hospitalizace, atd. tak taková majitele rozhodně uvede.
V úvodním příspěvku píšeš,že psa si pořídili společně a po rozchodu se bratr nechtěl psa vzdát. Mel by tedy platit i polovinu nákladů na veterináře on a především peníze ti má vrátit on a následně si to vyúčtovat s bývalou přítelkyni. Ne,že ty budeš holku nahánět a ještě ji nesmyslně tahat po soudech. Taky se mohlo stát,že něco nevhodného snědl pes kdyz ho měl na starost tvůj bratr,takže i o tomhle by se dalo polemizovat. Pro tebe poučení pro příště,bratrovi peníze nepůjčovat. Samozrejme v tomto přídě se jednalo o život zvířete,ale jinak bych mu nepůjčila, když není schopný vrátit par korun.

@drep no, jo, předpokládám, že ty volit chodíš. Tak jak to, že to se zemí jde od jednoho k pěti, když volis, a pochopitelně vždy správně?