icon

Máte s partnerem společný účet?

5. čer 2026

Ahoj,

mate s partnerem spolecny ucet, nebo ma kazdy svuj?

anonym_f5b558
5. čer 2026

Měli jsme každý svůj už před svatbou. Není důvod to měnit, vedení účtu je zdarma, tak proč si je nenechat.

anonym_5af9c2
5. čer 2026

@anonym_autor máme společný už od začátku

anonym_74bfe6
5. čer 2026

Každý svůj. Já mám dokonce dva.

drep
5. čer 2026

Každý svůj a jeden hlavní společný.

alianan
5. čer 2026

Téměř od začátku máme společný učet, přijde mi to logické, stejně jsou v manželství/partnerství všechny peníze společné.

sigyn
5. čer 2026

Každý svůj + společný

nanyh
5. čer 2026

Společný od začátku🙂

strom14
6. čer 2026

Kazdy svuj a spolecny.

kakba
6. čer 2026

Nikdy spolecny. Mame kazdy svuj

candat
6. čer 2026

Společný, ale někteří to nechápou. Ale manžel nechává veškerou starost o finance na mě. Jen pořešíme, co je třeba koupit (většího, důležitějšího ap.).

marketa1218
7. čer 2026

Každý máme svůj a společné peníze na domácnost mimo. Nepotřebuji mít přehled o tom, co si kde koupí navíc a obráceně. Finanční gramotnost zvládáme oba,takže je to v pohodě.

suzanna123
8. čer 2026

Každý svůj a já mám kartu od manželova 😇

holubinka
9. čer 2026

Každý svůj.

anezzik
10. čer 2026

Máme každý svůj

ajja87
10. čer 2026

Každý svůj,s tím, že už jsme je měli před vztahem,ale peníze máme společné ... Tím že manžel vydělává víc a ja jsem na mateřské,tak mi manžel posílá určitou částku a případně když mám větší výdaje,tak si reknu a pošle nebo zaplatí. Ale neřešíme moje - tvoje

moudivlacek
10. čer 2026

Tohle není otázka účtů, ale spíše financí, bych řekla. My, i vzhledem k hypo atd. máme každý několik účtů, takže ne, nemáme společný, to už by byl nevím kolikátý, ale finance máme společné.

krisstina93
10. čer 2026

Každý svůj, máme podobné platy, platíme vše napůl, ale mě tam navíc chodí alimenty na děti. Společný jsem měla s ex a už bych to nechtěla. Nemohla jsem ani zaplatit dárek kartou, aby o tom nevěděl, kolikrát sem šla na nákup a on vybral peníze a neřekl mi o tom a já neměla čím zaplatit a pořád nějaké dohadování kvůli tomu. Takhle máme každý své, každý si kontrolujeme svoje platby a na to, co platíme společně si peníze prostě přepošleme.