OSSZ mi pošle vyrozumění, zda je mi PPM přiznána?

janeve
20. led 2016

Zdravím vás, vyplněnou žádost o PPM jsem odevzdala v práci. OSSZ mi pošle vyrozumění, zda je mi MD přiznána a v jaké výši? Děkuji za odpověď.

akankeo
20. led 2016

@janeve neposilaji nic, informace jsou az u platby

j.a.n.i
21. led 2016

@akankeo Občas některé posílají, ale rozhodně to není pravidlem.

cattus
21. led 2016

Vcera jsem tam volala, protoze mi zpetne doslo ze se tam uvadi trvale bydliste kde nebydlim a neprebiram postu. Pani mi rekla ze zadne vyrozumeni o tom ze mam narok na PPM a v jake vysi neposilaji. Spis me udivilo, ze mi tvrdila ze to 19.1 odesilali na ucet a stale mi nic neprislo. Pockam do patku a v nejhorsim tam v pondeli zavolam znovu a overim jestli jsem treba nedej boze nenapsala spatne cislo uctu nebo tak neco.

j.a.n.i
21. led 2016

@cattus To tě udivovat nemusí, protože to, že to poslali znamená, že to daná paní odeslala, ale pak to ještě někdo kontroluje a z jejich systému se to pak předává do banky k odeslání, takže to není do druhého dne, jako když ty posíláš příkaz, ale může to být na víc dní.

cattus
21. led 2016

@j.a.n.i diky za info.. no uvidime.. pockam.. doufam ze se dockam.. sice to bude jen doplatek k vyplate za prosinec.. ale kazda kacka se ted bude hodit.. chci si doma trosku nasyslit zasoby at aspon prvni tyden nemusim ven...