icon

Patron go. Máte zkušenost?

18. bře 2025

Dobrý den, chci se zeptat zda to někdo z Vás má a jestli to opravdu funguje? Popřípadě jak?

1pomnenka
18. bře 2025

Vygoofgli si to. Za každého nového klienta které ho jim seženeš, dostaneš 200. Nevím, proč bych to dělala, nejsem padlá na hlavu.

autor
18. bře 2025

Googlila sem, není to jen o shánění klientů ale například i dotazníky. Taky to nedělám jen se ptám, tak nemusíš být útočná 😃

1pomnenka
18. bře 2025

Já jsem útočná? Ty jsi tu anonym, já ne. Jdi do toho, ale nezapomeň, že nic není zadarmo. Zaregistruješ se, založíš si účet u banky, i když už u té samé jeden máš. A sháníš další lidi, za každého odměna. Nepřijde ti to jako letadlo? Neodradí tě ani velké logo ČNB, která s tím nemá nic společného? Ani nízký vklad firmy? Majitelé také nic? Přeji hezký výdělek. Pro mne to není, ale třeba se v tom najdeš.

autor
18. bře 2025

Co má anonym společného s tím jak se kdo vyjadřuje? 😂 Nic si zalážet nemíním, pouze se ptám jestli s tím má někdo zkušenost.

1pomnenka
18. bře 2025

Ne, ty se tu ptáš, zda to funguje a jak. Najdeš 200 nových lidí a máš 200.000,-
Všichni tu ví, že ti nikdo zadarmo peníze nedá. Nikoho tu nenajdeš, kdo by šel do letadla, chápeš to? Já bych se neptala, když to jde zjistit na netu, ale když už se ptáš, tak ti odpovídám. Ne každý si dokáže dohledat informace, jen jsem ti chtěla pomoct. Tvůj problém, že se ti to nelíbí. To hravě vydýchám. Doufám, že jsi naivně nečekala, že tu najdeš 10 lidí, kteří řeknou ano, je to super výdělek, jdi do toho. Možná ano, co já můžu vědět. ,, zalážej si, co chceš." 😂

autor
18. bře 2025

Ježíši si dneska šlápla do hovna nebo vstávala levou nohou? 😂 Nádech, výdech a přestaň se vztekat jak malé děcko. Čau

1pomnenka
18. bře 2025

To měl být pokus o vtip? Tak to se nepovedlo. Vždyť tě nikdo nenutí, aby sis tu pleskala játra. Já mám fajn den. Měj ho také.

autor
18. bře 2025

@1pomnenka Já ho fajn mám, měj se

klarkauhrova
Autor odpověď smazal
klarkauhrova
Odpověď byla odstraněná