Přechod z ING k RB. Rozumíte tomu někdo?

ito
11. dub 2021

Ahoj maminky, nevíte nahodou jaktože, když přecházím výše uvedeným způsobem, co vyjednalo ING. Tak ve smluvní dokumentaci od RB mám pouze běžný účet a ne spořicí? Já myslela, že ty peníze převedou na spořicí účet. Na infolinku se zatím nemůžu dovolat, tak jen jestli tomu některá rozumíte. Díky moc.

marcicek84
11. dub 2021

@ito neni to sporici ucet u RB je to jejich bezny ucet a bude zvyhodnene uroceny jen po dobu 1 roku...ne kazdy chce mit nekolik beznych uctu,pokud neudelas nic,smlouvu ti vypovi ING a penize posle na tebou uvedeny transakcni ucet,sporici ucet muzes resit pak...

ito
autor
11. dub 2021

@marcicek84 diky moc. Ja to prave delam hlavne kvuli podilovym fondum. Mam jich bohuzel vic a kdybych je chtela odprodat, musela bych danit. :(

lgsk
11. dub 2021

@ito Přesně tak, jde o běžný účet..měl by to být chytrý účet. Na stránkách RB jsou přímo podmínky pro klienty Ing k tomu účtu, takže si to můžeš projít v klidu doma a zjistit co a jak.

merope
11. dub 2021

@ito To přechází ING i s těmi podílovými fondy? RB teda má taky fondy - nebere pod sebe i ty fondy ING, že by ti tam peníze zůstaly? Tohle už je skoro o telefonát / návštěvu pobočky.

ito
autor
11. dub 2021

@merope prvni krok byl zatim bez fondu, ale pak by meli i fondy. Prave proto chci prejit k nim, protoze nebudu muset fondy prodat ... nebo minimalne ne vsechny. Bohuzel je nemam vic jak 3 roky a mam jich vic.