Prodej bytu a jaká výše provize realitkám. Zkušenosti?
Dobrý den, z důvodu finanční tísně plánujeme prodat byt v Praze. Chci se zeptat, jaké máte zkušenosti s prodejem své nemovitosti přes realitní kanceláře a případně jakou jste museli platit výši provize. děkuji moc
My jsme byli velmi spokojení s Reality Populo. Přístup byl profesionální, vstřícný a lidský. Od začátku spolupráce vše probíhalo hladce. Perfektně u nich fungoval právní servis. Vždy jsme byli informováni o průběhu všech prohlídek a veškerých dalších úkonech. Velikou výhodou oproti většině realitních společností je jejich cena, jsou výrazně levnější. Prodávali jsme byt a nejmenovaná realitní společnost chtěla provizi 200 000 kč. Reality Populo si za tentýž byt vzali provizi 89 000 Kč. Vřele doporučuji 🙂
Tak my osobně teď máme první zkušenost s realitním makléřem a za nás uplně super. Prodávali jsme byt v praze abychom si mohli pořídit rodinný dům. Makléře z MM reality jsme měli na doporučení od známé. I když jsme měli nějaké problémy s bankou tak to makléř aktivně vyřešil. Jsem opravdu ráda, jak to vše dopadlo.
Provizi platí kupující, tak je dobré uzavřít smlouvu s realitní kanceláří a oni veškeré potřebné věci za Tebe zařídí. Určíš si výši prodejní ceny a k tomu se přište provize. Také jsem před časem prodávala byt v Praze a kupovala v Olomouci. Díky realitní kanceláři Krása bydlení, proběhlo vše skvěle a nebyl žádný problém.

já jsem prodala barák přes bezrealitky.cz. Provize 0.