icon

Prodej bytu a jaká výše provize realitkám. Zkušenosti?

20. pro 2020

Dobrý den, z důvodu finanční tísně plánujeme prodat byt v Praze. Chci se zeptat, jaké máte zkušenosti s prodejem své nemovitosti přes realitní kanceláře a případně jakou jste museli platit výši provize. děkuji moc

Strana
z2
zuzineckah
21. pro 2020

já jsem prodala barák přes bezrealitky.cz. Provize 0.

gilmors
3. bře 2021

My jsme byli velmi spokojení s Reality Populo. Přístup byl profesionální, vstřícný a lidský. Od začátku spolupráce vše probíhalo hladce. Perfektně u nich fungoval právní servis. Vždy jsme byli informováni o průběhu všech prohlídek a veškerých dalších úkonech. Velikou výhodou oproti většině realitních společností je jejich cena, jsou výrazně levnější. Prodávali jsme byt a nejmenovaná realitní společnost chtěla provizi 200 000 kč. Reality Populo si za tentýž byt vzali provizi 89 000 Kč. Vřele doporučuji 🙂

kulisek_28
27. dub 2021

Tak my osobně teď máme první zkušenost s realitním makléřem a za nás uplně super. Prodávali jsme byt v praze abychom si mohli pořídit rodinný dům. Makléře z MM reality jsme měli na doporučení od známé. I když jsme měli nějaké problémy s bankou tak to makléř aktivně vyřešil. Jsem opravdu ráda, jak to vše dopadlo.

klara9999
Odpověď byla odstraněná
jarusmoucka
13. říj 2021

Provizi platí kupující, tak je dobré uzavřít smlouvu s realitní kanceláří a oni veškeré potřebné věci za Tebe zařídí. Určíš si výši prodejní ceny a k tomu se přište provize. Také jsem před časem prodávala byt v Praze a kupovala v Olomouci. Díky realitní kanceláři Krása bydlení, proběhlo vše skvěle a nebyl žádný problém.

Strana
z2