Šetříme, vaříme, v letácích hledáme
Plánujeme jídelníčky, nakupujeme v akcích, navzájem se inspirujeme receptama 🙂
holky, založila jsem skupinu, nemyslela jsem si, že by se někdo připojil a když vidím, že je nás víc, tak šup do toho. doufám že ještě přijdete.
Holky, vy do šunkofleků nedáváte vejce?
@pupickova No, ale tak když se ti podařilo zhubnout tak to je fajn 😉
Já vždycky po těch dvou dnech začnu mít pocit, že hubnu, začnu machrovat, že se mi zmenšuje břuch, jenže pak jak mám hlad a myslim furt jen na jídlo, tak všechno sežeru a jsem nafouklá jak Zeppelin, tak si řeknu, že to vlasntně nemá cenu a večer snim tři koblihy, protože druhý den už by nebyly dobrý a přece je nevyhodim že jo 😀 A takhle to je furt dokola a furt nehubnu a nehubnu i když se celý ty dva dny trápim hladem. Asi někde dělám chybu sakryš 😀
@katcha21 😀 hmmm, zdá se že někde děláš chybu 😀 U mě to bylo o tom, že jsem vlezla na váhu a měla jsem chuť se jít sebevraždit 😖 Prvotní cíl byl 24 kilo, a pak jak to tak pěkně šlo, jsem se vybičovala k tý třicítce, a tak jsem si říkala, že když jsem to zmákla až sem, že bych ještě těch 5 kilíček, zmákla, před dětma jsem měla přesně takovou váhu...no a prd 😀 všichni mi lichotí, každej mě chválí, já se tu nosim jak hotová sexbomba a ten pětikilovej okrasnej tukovej volánek ne a ne shodit 😀
A všechno co jsem těch 8 měsíců dodržovala je najednou v háji, žádný pravidelný jídlo, žádná kázeň, žádná zdravá strava... sem praseeeee 😀
@beveron no já se právě teď rozšoupávat vůbec nemůžu, nějaký blbý období... 😖
Hele, jestli dál nijak extra "nežereš" a váha se ti zastavila, tak zkus nějakou změnu, u mě vždycky pomohla nějakej "šok"... Začala jsem vyřazením bílýho pečiva, a to se tělo divilo 😀 Fakt, a to mi teda vydrželo do teď, když sním za týden jeden rohlík, tak je to moc...
@pupickova snažím se nějak nakopnout už od 1.9. a zatím bezvýsledně. váha se furt tak nějak drží, teda mám 2 kg navrh než co jsem měla nejméně někdy v půlce léta tuším... ale dohání mě různý chutě...a necvičím, prostě to nějak nejde. každý večer ve vaně (ve sprše - šetříme že) si říkám že od rána zase najedu na to své... ale pak si to večer říkám zase.. 😠
@beveron https://picasaweb.google.com/116101182081218992...
Ale nechám to otevřený jen dneska, pak to zase smáznu, nemusí ten hnus vidět každej 😀
@beveron chichííííí 😀 😀 špatnej odkaz 😀 Omlouvám se 😀

@beveron hrasek mi vice chutna mrazeny zeleny, na polivku, plechovku radsi sezeru na posezeni 🙂
jinak papinak pouzivam, na maso hlavne, na lusteniny jsem jeste nezkousela.. mozna vyzkousim, dik za tip