icon

Šetříme, vaříme, v letácích hledáme

beveron
15. říj 2015

Plánujeme jídelníčky, nakupujeme v akcích, navzájem se inspirujeme receptama 🙂

Strana
z4
ducik
21. říj 2015

@beveron hrasek mi vice chutna mrazeny zeleny, na polivku, plechovku radsi sezeru na posezeni 🙂
jinak papinak pouzivam, na maso hlavne, na lusteniny jsem jeste nezkousela.. mozna vyzkousim, dik za tip

beveron
autor
21. říj 2015

holky, založila jsem skupinu, nemyslela jsem si, že by se někdo připojil a když vidím, že je nás víc, tak šup do toho. doufám že ještě přijdete.

https://www.modrykonik.cz/group/7151/

pupickova
21. říj 2015

Holky, vy do šunkofleků nedáváte vejce?

zaludova
21. říj 2015

@pupickova Já jo 🙂

pupickova
21. říj 2015

@zaludova právě mě zaskočilo, že jsem tu četla šunkofleky a vejce nikde a to je u mě vždycky ta největší položka... dávám jich tak 15 a k tomu smetanu 😅

beveron
autor
21. říj 2015

@pupickova ty jo, tak to je docela hodně, 15 vajíček. 😕

katcha21
21. říj 2015

@pupickova Dávám, ale 4 přesně, ani o vejce víc a mlíko. My jsme chudý 😀

pupickova
21. říj 2015

@beveron no jo, když oni tady všichni děsně žerou 😀 😀 Fleky dělám ze dvou pytlíků těstovin v největším pekáči co doma máme 😀

pupickova
21. říj 2015

@katcha21 my jsme taky chudý, ale žereme nějak zbytečně moc 😀

katcha21
21. říj 2015

@pupickova To znám, já se třeba dva dny držim, abych jako moc nežrala, jenže třetí den toho sežezu 3x víc, protože mám hlad a na všechno chuť, takže vlastně průměr je jako kdybych jedla každý den normálně 🙄

beveron
autor
21. říj 2015

@pupickova já teda dávám taky 4 vejce na plech, dělám je spíš tenké.

pupickova
21. říj 2015

@katcha21 😀 s tím bojuju teď co jsem zhubla, nechci začít zase jíst jak popelnice, ale jednou za dva tři dny se neudržím a tzo pak zbagruju cokoliv 😀

@beveron hm, přemýšlím, že teda aspoň polovinu uberu 😀

beveron
autor
21. říj 2015

@pupickova tak já bych měla hubnout dál ale tělu se už nějak nechce, hlava si taky dělá co chce a to je pak těžký.

pupickova
21. říj 2015

@beveron ani mi nemluv -D posledních 5 kilo a já je nesundám a nesundám, zlenivěla jsem, začala jsem hrozně hřešit a hlavně mi děsně stouplo sebevědomí, takže ten pocit, že se sebou musím něco udělat je pryč 😖 A přitom vím, že by to ještě chtělo...

katcha21
21. říj 2015

@pupickova No, ale tak když se ti podařilo zhubnout tak to je fajn 😉
Já vždycky po těch dvou dnech začnu mít pocit, že hubnu, začnu machrovat, že se mi zmenšuje břuch, jenže pak jak mám hlad a myslim furt jen na jídlo, tak všechno sežeru a jsem nafouklá jak Zeppelin, tak si řeknu, že to vlasntně nemá cenu a večer snim tři koblihy, protože druhý den už by nebyly dobrý a přece je nevyhodim že jo 😀 A takhle to je furt dokola a furt nehubnu a nehubnu i když se celý ty dva dny trápim hladem. Asi někde dělám chybu sakryš 😀

beveron
autor
21. říj 2015

@pupickova to já potřebuju ještě trochu víc dát dolů jenomže přesně jak píšeš... už jsem bez motivace...
ted mě docela nakoplo to "šetření" že se víc snažím přemýšlet co uvařím a fakt vařit, čímž pádem pravidelně jíst, ale je to peklo.

pupickova
21. říj 2015

@katcha21 😀 hmmm, zdá se že někde děláš chybu 😀 U mě to bylo o tom, že jsem vlezla na váhu a měla jsem chuť se jít sebevraždit 😖 Prvotní cíl byl 24 kilo, a pak jak to tak pěkně šlo, jsem se vybičovala k tý třicítce, a tak jsem si říkala, že když jsem to zmákla až sem, že bych ještě těch 5 kilíček, zmákla, před dětma jsem měla přesně takovou váhu...no a prd 😀 všichni mi lichotí, každej mě chválí, já se tu nosim jak hotová sexbomba a ten pětikilovej okrasnej tukovej volánek ne a ne shodit 😀
A všechno co jsem těch 8 měsíců dodržovala je najednou v háji, žádný pravidelný jídlo, žádná kázeň, žádná zdravá strava... sem praseeeee 😀

pupickova
21. říj 2015

@beveron já právě co šetřím, tak mi to hubnutí nejde 😖 Tak nějak mi chybí ta možnost vletět do zdravý výživy a rozšoupnout se 😅

beveron
autor
21. říj 2015

@pupickova ale nejsi jediná, co hubneme s holkama na diskuzi, tak to máme ted nějak každá, asi se obalujeme na zimu nebo co. jsi dobrá tolik kg. nemáš hubnoucí album pro inspiraci?

pupickova
21. říj 2015

@beveron fááákt? Hele, to by mě asi uklidnilo 😀 Jako že se obaluju tukem na zimu a pak se po zimě probudím a zase to půjde dolů skoro samo 😀
Nemám, ale pár porovnávacích fotek mám, tak můžu poslat odkaz 😉

beveron
autor
21. říj 2015

@pupickova tak se rozšoupni, něco přece musíš ušetřit na tom akčním jídle. já teda hubla normálním jídlem, i to u mě byla dieta. sem tam něco ultra zdravýho, sem tam zase něco víc kalorickýho... a šlo to, 18 dole. ale co ted dál...to teda nevím.

pupickova
21. říj 2015

@beveron no já se právě teď rozšoupávat vůbec nemůžu, nějaký blbý období... 😖
Hele, jestli dál nijak extra "nežereš" a váha se ti zastavila, tak zkus nějakou změnu, u mě vždycky pomohla nějakej "šok"... Začala jsem vyřazením bílýho pečiva, a to se tělo divilo 😀 Fakt, a to mi teda vydrželo do teď, když sním za týden jeden rohlík, tak je to moc...

beveron
autor
21. říj 2015

@pupickova snažím se nějak nakopnout už od 1.9. a zatím bezvýsledně. váha se furt tak nějak drží, teda mám 2 kg navrh než co jsem měla nejméně někdy v půlce léta tuším... ale dohání mě různý chutě...a necvičím, prostě to nějak nejde. každý večer ve vaně (ve sprše - šetříme že) si říkám že od rána zase najedu na to své... ale pak si to večer říkám zase.. 😠

beveron
autor
21. říj 2015

@pupickova pošli odkaz, prosím, třeba mě to nakopne.

pupickova
21. říj 2015

@beveron tak to by fakt odpovídalo tomu blbýmu období, já to mám ale přesně stejně...každej večer si slibuju, jak zase od rána začnu 😅
A s cvičením jsem ještě nezačala a mluvím o tom celou dobu co hubnu 😀

pupickova
21. říj 2015

@beveron https://picasaweb.google.com/116101182081218992...

Ale nechám to otevřený jen dneska, pak to zase smáznu, nemusí ten hnus vidět každej 😀

beveron
autor
21. říj 2015

@pupickova to máš jen obličej ?

pupickova
21. říj 2015

@beveron chichííííí 😀 😀 špatnej odkaz 😀 Omlouvám se 😀

https://picasaweb.google.com/116101182081218992...

beveron
autor
21. říj 2015

@pupickova neřekla bych že je to jedna a táž osoba....i to omlazení.... neuvěřitelný

beveron
autor
21. říj 2015

@pupickova klidně si to zase zavři, at ti tam nikdo neleze. díky. mě tyhle proměny přijdou fakt jak z nějakého sci-fi, co všechno s náma ta tlouštka neudělá že....

Strana
z4