Šetříme, vaříme, v letácích hledáme
Plánujeme jídelníčky, nakupujeme v akcích, navzájem se inspirujeme receptama 🙂
ale tím jsem chtěla říct, že když už nejsem schopná mít hubnutí jako motivaci, tak jsem si dala to šetření, že se snažím využít každé suroviny, kterou mám doma, plánovat to jídlo ne z důvodu toho si sestavit hubnoucí jídelníček, ale z důvodu aby jsme něco ušetřili, je to stejný cíl jen jiný prostředek...jestli mi je trochu rozumět.... prostě takhle vím, že budu mít vařeno a nesežeru pět rohlíků s máslem (teda ted i to jsem schopná sežrat) ale já se nějak vybičuju, odrazím od tukového dna. a ještě budu mít víc peněz na nový hadry. 😀 😀 😀 😀 báječný, takže nechápu proč mi to sakra nejde
jsme trochu odběhli od tématu co? tak doufám, že nám to tu promažou. at tu nevisím jak blb.
@beveron ahoj, ty maslove susenky z prvni strany, jaky je postup prosim?
@mamkamarketa uvedené suroviny jsem zpracovala všechny dohromady, nechala dvě hodiny uležet v lednici a pak válela a vykrajovala. razítkovali jsme normálníma dětskýma razítkama, akorát jsem je víc zatlačovala do těsta. pekla jsem na 180 dokud nezrůžověli. Byl to recept z katalogu tescomy...
@mamkamarketa na 160....stupnů...
@beveron diky m

@pupickova
@beveron Týý jo, holky co děláte? Takových kilo. Jste dobrý, fakt smekám.
Tak nic no, jdu si upadnout do deprese, páč jsem uplně marná, to je předem prohraný boj u mě 😀
Se totiž furt uklidňuju, že to jako neni uplně špatný, že při výšce 170, mám cca 71kg, což je vlastně docela dobrý a že v těhotenství jsem nabrala 27 kg a to mám pryč, takže dobrý, a že na to jak žeru, tak to je vlastně taky dobrý 😀 Akorát se mi nějak zvětšila prdel a bohy taky trochu a vyrostly mi záda, protože prsama to neni 😀 A pořád se snažim z hlavy vytěsnit myšlenku, že jsem celý život měla o 10 míň a že mi je líto vyhodit všechny věci co jsou ještě pěkný a na nový stejnak nemám a tak je nosim a pak se bojim si i zavázat tkaničku aby na mě něco někde neprasklo 😀
Ach jo, jdu zahnat dítě do postele a jelikož zase bude mít děsnou žízeň a pak hlad a pak bude potřebovat čůůůrat a mě potečou nervy, tak si budu muset dát něco dobrýho a já za to ani nemůžu, že nehubnu 😀
Pěkný večer vinšuji 😉