icon

Šetříme, vaříme, v letácích hledáme

beveron
15. říj 2015

Plánujeme jídelníčky, nakupujeme v akcích, navzájem se inspirujeme receptama 🙂

Strana
z4
katcha21
21. říj 2015

@pupickova
@beveron Týý jo, holky co děláte? Takových kilo. Jste dobrý, fakt smekám.
Tak nic no, jdu si upadnout do deprese, páč jsem uplně marná, to je předem prohraný boj u mě 😀
Se totiž furt uklidňuju, že to jako neni uplně špatný, že při výšce 170, mám cca 71kg, což je vlastně docela dobrý a že v těhotenství jsem nabrala 27 kg a to mám pryč, takže dobrý, a že na to jak žeru, tak to je vlastně taky dobrý 😀 Akorát se mi nějak zvětšila prdel a bohy taky trochu a vyrostly mi záda, protože prsama to neni 😀 A pořád se snažim z hlavy vytěsnit myšlenku, že jsem celý život měla o 10 míň a že mi je líto vyhodit všechny věci co jsou ještě pěkný a na nový stejnak nemám a tak je nosim a pak se bojim si i zavázat tkaničku aby na mě něco někde neprasklo 😀
Ach jo, jdu zahnat dítě do postele a jelikož zase bude mít děsnou žízeň a pak hlad a pak bude potřebovat čůůůrat a mě potečou nervy, tak si budu muset dát něco dobrýho a já za to ani nemůžu, že nehubnu 😀
Pěkný večer vinšuji 😉

pupickova
21. říj 2015

@beveron no jo, já bych to taky neřekla... hlavně dokud jsem byla vyžraná, tak jsem se tak strašně ohavně neviděla, to až když na to koukám zpětně...
A najednou mám i oči, předtím to byly jen tukem zalitý škvírky 😀
A kdybys věděla, jak skvěle se mi teď stříhaj nehty u nohou 😀

beveron
autor
21. říj 2015

@katcha21 taky pěkný večer. na tu výšku mi ta váha nepřijde zlá. tak asi podvědomě víš, že prostě nemusíš... to že chceš je jiná.... 😉

beveron
autor
21. říj 2015

@pupickova taky jsem to neviděla....necítila....jen se mi zle zvedalo ze země...tím pádem jsem si nehrála s dětma na zemi...a tím to celé vlastně začalo

katcha21
21. říj 2015

@beveron Tím se právě pořád uklidňuji, jenže jsem celá ochablá, rozkydlá a tak nějak zvětšená, až to pěkný neni. Totiž ta váha je zkreslující ale cm hovoří jasnou řečí 🙄

beveron
autor
21. říj 2015

ale tím jsem chtěla říct, že když už nejsem schopná mít hubnutí jako motivaci, tak jsem si dala to šetření, že se snažím využít každé suroviny, kterou mám doma, plánovat to jídlo ne z důvodu toho si sestavit hubnoucí jídelníček, ale z důvodu aby jsme něco ušetřili, je to stejný cíl jen jiný prostředek...jestli mi je trochu rozumět.... prostě takhle vím, že budu mít vařeno a nesežeru pět rohlíků s máslem (teda ted i to jsem schopná sežrat) ale já se nějak vybičuju, odrazím od tukového dna. a ještě budu mít víc peněz na nový hadry. 😀 😀 😀 😀 báječný, takže nechápu proč mi to sakra nejde

pupickova
21. říj 2015

@katcha21 klíííd, to je dobrá váha, já začínala na metráku 😅

@beveron já to cítila, ale dokud se na váze neukázalo trojciferný číslo, nějak jsem to neřešila 😖

pupickova
21. říj 2015

@beveron to je báááječnej plán! 😀

beveron
autor
21. říj 2015

jsme trochu odběhli od tématu co? tak doufám, že nám to tu promažou. at tu nevisím jak blb.

pupickova
21. říj 2015

@beveron nevisíš, sluší ti to!!! 😉
A odběhly jsme fakt jen trochu 😀 😀

beveron
autor
21. říj 2015

no tak uvidíme.

a kdybyste zítra dávali receptíky, tak je dejte pokud možno do té skupinky at tam něco je. taky snad zítra něco uvařím.

@pupickova díky. to jsi hodná. však tobě to taky sekne. a těch pět kilo, to bude třešinka na dortu, to prostě dáš

pupickova
21. říj 2015

@beveron jasný, všechno už jen do skupinky 😉 I když teda zatím vůbec netuším, co zítra uklohním 🙂
No jasně že to dám, ty to taky dáš...nejsme žádný "vořezávátka" 😀

beveron
autor
21. říj 2015

@pupickova já vím jistě jen to, že něco vařit určitě budu. ale co to bude..za to neručím. zmáhají mě chutě na palačinky s citronovou marmeládou (měli před nějakým měsíci v akci v lidlu, moc dobrá)

pupickova
21. říj 2015

@beveron sakra, palačinky... tak ti pěkně děkuju, teď mám slinu až u kolen 😀 Ale nemůžu, zítra se vrací manžel, potřebuju nějakou flákotu 😀

beveron
autor
21. říj 2015

@pupickova tož to by byl jen dezertík. 😀

ba ne, něco vymyslím...končím...dobrou jdu zahnat zvěř

pupickova
21. říj 2015

@beveron dobou 🙂

mamkamarketa
25. říj 2015

@beveron ahoj, ty maslove susenky z prvni strany, jaky je postup prosim?

beveron
autor
25. říj 2015

@mamkamarketa uvedené suroviny jsem zpracovala všechny dohromady, nechala dvě hodiny uležet v lednici a pak válela a vykrajovala. razítkovali jsme normálníma dětskýma razítkama, akorát jsem je víc zatlačovala do těsta. pekla jsem na 180 dokud nezrůžověli. Byl to recept z katalogu tescomy...

beveron
autor
25. říj 2015

@mamkamarketa na 160....stupnů...

mamkamarketa
25. říj 2015

@beveron diky m

skvrne2
Odpověď byla odstraněná
zaludova
26. říj 2015

@skvrne2 tak presne to delame 🙂 v letacich hledame...muzes se pridat k nam do skupiny. Beveron sem do diskuze dala odkaz. Davame si tipy, co varit z veci, ktere jsou v akci 🙂

prodejto
19. lis 2015

@zaludova ahoj, jsem tady chvilku, tak se moc nevyznám, je toto téma někde v diskuzi? zajímá mě to. Díky Jana. 🙂

zaludova
19. lis 2015

@prodejto ahoj, mame skupinku se stejnym nazvem jako tahle diskuze. Nekde tu byl i odkaz. Urcite se pridej 🙂

prodejto
19. lis 2015

@zaludova a můžu poprosit o ten odkaz?

Strana
z4