icon

Spoření pro děti, doporučte

bauskka
6. říj 2017

Ahoj maminky, chci se zeptat na doporučení spoření pro dítka. Mimčo se mi má každým dnem narodit a chtéli bychom mu začít co nejdříve spořit. Nevím ale co by mohlo být nejvýhodnější apod. Dále ještě jestli máte pro mimča sjednaná nějaka úrazová pojištění. Děkuji za odpovědi.

jipe
•
6. říj 2017

my zatím prckovi odkládáme peníze na spořící účet na moje jméno, dokud jsem na rodičovské, tak je chci mít pro případ nouze k dispozici. Ta dětská konta mě nezaujala, u stavebka nevím aktuálně, jak jeto s tím souhlasem soudu při vybírání (měli to rušit, ale nesledovalajsem to pak). úrazové máme přidružené k naší společné životní pojistce, už jsme ve dvou letech uplatnili za rozseknutý ret

hermelinah
•
6. říj 2017

Peníze co dostali děti jsou na mém spořícím, přijde mi to zkrátka lepší😉 A úrazové máme také, od chvíle co ho máme sme nebyli ani na rentgenu, takový odpuzovač úrazů🙂)

mattt
•
7. říj 2017

my jsme jako malí měli vkladní knížky, ty už nejsou? Jinak bych šla do spořicího účtu na jméno jednoho z vás 🙂

editah222
•
7. říj 2017

Pro děti máme stavební spoření a životní pojištění. Když dostanou nějaké peníze od příbuzných tak jim je odkladam "do obálky" na mém účtu a když pořizujete něco dražšího tak je využijeme.

dandaa
•
7. říj 2017

My malému udělali běžný účet na jeho jméno kam každý měsíc dáváme různé částky. Pak mu platíme penzijní 1tis mesicne a pojištění má úrazové kde nevím kolik se platí.

jaku1
•
8. říj 2017

Pro malého mám zatím jen životní pojištění, ale ještě mám v plánu mu uzavřít stavebko. Nejspíš teda na moje jméno s tím, že peníze budou pro něho, protože se chci vyhnout tahanicím přes soud. Nevím, jestli to už nezrušili, ale můžou to kdykoli změnit :/