Dítě u otce, matka je neustále k dosažení na telefonu

ninyoka
5. čer 2016

Prosím Vás, nevíte někdo, jestli musí byt matka přítomna doma a na telefonu, pokud je dítě na návštěvě u otce, pro připadá, pokud by otec rozhodl dítě vrtati dříve než v určenou dobu?

soyevita
5. čer 2016

@ninyoka Nechápu,proč by měla být??
Otec je také stále na telefonu a doma,když je dítě u vás?
Máte právo na soukromý život.Ano telefon je fajn věc,v případě něčeho závažného,aby se s vámi mohl ihned spojit.
Pokud se domluvím na čase,kdy bude dítě vracet,tak přes to nejede vlak.Ano,může se stát,že dítě bude potřebovat vrátit dřív,ale nesmí to být pravidlem

bajana
5. čer 2016

@ninyoka nie, nemusi...co ak by sa zene medzitym nieco stalo? To by otec nechal dieta pred dverami, lebo cas vyprsal? ...
Pan bude asi "potizista" mierne povedane...

veri0007
5. čer 2016

@ninyoka co to je za blbost?? Matka na dálkové ovládání?? Jako proč??

elvira
6. čer 2016

Proč by se měl rozhodnout dítě vrátit dřív? Pokud je to ze závažných důvodů - náhlé zdravotní problémy dítěte, úraz atd. tak prvotní řešení by měl zvládnout i sám, s pomocí lékařů, jinak chápu, že může dítě požadovat matku.
Ale jinak - on je taky pořád na telefonu, kdybys mu chtěla dítě dát dřív? Nebo později?
Já bych si ho na to ani neučila.
Prostě je stanovená hodina návratu - pokud je to problém, jsme lidi - ať dá dopředu vědět - pokud to bude i tobě vyhovovat, proč ne?

koordinatorka_odboje
6. čer 2016

jakože jestli jí tuto povinnost ukládá zákon?

andreaandrejka
6. čer 2016

Na co? Vždyt je to otec tak, jako ty jsi matka a kdyby se něco stalo, tak snad ví co má dělat,ne? To jako on si vezme dítě a ty budeš doma sedět na zadku s telefonem v ruce a čekat, jestli nááhodou nebude volat? To snad ne.

ms.neomagic
6. čer 2016

Zalezi co mate v papirech od soudu a jak jste se dohodli..ja treba musela prvni 3mes.chodit s ex a ditetem na urcene misto,protoze ho dite neznalo a on nevedel co s nim atd.,hlavne ze ho ale chtel...a to byl fakt des,sedela jsem nekde v koute a pozorovala je jak magor...holka rvala a on byl na nervy...pak si jakoby tak nak na sebe zvykli,tak s ni mohl byt sam..mel ji mit treba od 9-18h,ale za hodinu uz mi volal,ze uz ji nechce...bodet by jo,kdyz se o ni neumel postarat..pak prestal jezdit uplne,diky bohu....takze zalezi na vas,jak vy to citite,a co mate v rozhodnuti.