Jak napsat odůvodnění pro svěření dítěte po rozvodu?
Ahoj! Řeším Návrh na úpravu výchovy a výživy pro dobu po rozvodu a potřebovala bych poradit. Co jste napsali do odůvodnění, aby bylo dítě svěřeno do péče mě? Na všem jsme s bývalým partnerem domluvení, jenom to potřebuji zformulovat, aby to bylo brzo za náma.
Napiš, že jste tak dohodnutí, bude to vyhovovat dětem, bude to funkční a i rodičům to tak bude vyhovovat. Děti jsou na tvoji péči zvyklé. Pokud jsou děti uz starší, můžeš napsat, že jste o tom s nimi mluvili a souhlasí s tím.
Když jste domluvení a oba to řekněte i u soudu, tak to soud schválí a nebude nic moc řešit.
"Pro dobu po rozvodu jsme se dohodli na úpravě poměrů k nezletilému ................... a to v tom smyslu, že nezletilý syn/dcera bude svěřen do péče matky a otec bude na jeho výživu přispívat částkou ................ Kč."
take jsem to nijak nezduvodnili.... proste dohoda,ze deti mam v peci ja ....ani nemame konkretne upraveny styk s detma.... zase mame, ze to je na dohode
Holky děkuju moc! Já se bála co budu muset vypisovat a vymýslet. Potřebovala jsem nakopnout, mám to napsaný, tak ještě jednou děkuju!

Jestli jste dohodnuti, napis, ze jste se dohodli a oba podepiste. Stejne bude narizene jednani, tam se budou ptat na vse, co potrebuju do rozhodnuti