icon

Jak napsat odůvodnění pro svěření dítěte po rozvodu?

anina91
23. čer 2022

Ahoj! Řeším Návrh na úpravu výchovy a výživy pro dobu po rozvodu a potřebovala bych poradit. Co jste napsali do odůvodnění, aby bylo dítě svěřeno do péče mě? Na všem jsme s bývalým partnerem domluvení, jenom to potřebuji zformulovat, aby to bylo brzo za náma.

elesse
23. čer 2022

Jestli jste dohodnuti, napis, ze jste se dohodli a oba podepiste. Stejne bude narizene jednani, tam se budou ptat na vse, co potrebuju do rozhodnuti

emamaira
23. čer 2022

Napiš, že jste tak dohodnutí, bude to vyhovovat dětem, bude to funkční a i rodičům to tak bude vyhovovat. Děti jsou na tvoji péči zvyklé. Pokud jsou děti uz starší, můžeš napsat, že jste o tom s nimi mluvili a souhlasí s tím.
Když jste domluvení a oba to řekněte i u soudu, tak to soud schválí a nebude nic moc řešit.

pajav
23. čer 2022

"Pro dobu po rozvodu jsme se dohodli na úpravě poměrů k nezletilému ................... a to v tom smyslu, že nezletilý syn/dcera bude svěřen do péče matky a otec bude na jeho výživu přispívat částkou ................ Kč."

eloana
23. čer 2022

take jsem to nijak nezduvodnili.... proste dohoda,ze deti mam v peci ja ....ani nemame konkretne upraveny styk s detma.... zase mame, ze to je na dohode

anina91
autor
Autor odpověď smazal
anina91
autor
23. čer 2022

Holky děkuju moc! Já se bála co budu muset vypisovat a vymýslet. Potřebovala jsem nakopnout, mám to napsaný, tak ještě jednou děkuju!