Je možnost, abych se vyhnul alimentům?
Dobrý den, mam tady na vas velkou prosbu. Snad me poradi někdo. Měl jsem přítelkyni ktera říkala ze je neplodna . tak sem to neresil . za 3 týdny pozdeji, me volala ze je mezi nama konec a ze je tehotna. Dozvedel jsem se ze to zkousela na vic kluků a mam i svedky že me v tomto podrazila. Lidem rikala ze ze me Chce jen penize a vratila se ke svému bývalému se kterym to dite mit nemohla . K soudu se mnou jdou i ti lidi kterym to všechno rekla. myslíte ze je moznost abych se vyhnul alimentum u takove ***? dekuji za odpovědi.
Ženy, já se předem omlouvám, ale vypustím páru.
Co je to tady za zákony? Takže u zplození dítěte byli oba, jak ona, tak on. OK. Ale ona mu řekla, že děti mít nemůže (i kdyby je mít mohla, tak třeba to, že bere antikoncepci). Budu-li vycházet z úvodu tazatele diskuze, tak se jedná z 95 procent o podvod, či v uvedení v omyl. Jsem názoru, že nejen matka, ale i otec by měl mít právo rozhodnout v takových případech. Pokud potencionální otec dítě nechtěl a neplánoval, nevidím jediný důvod, proč by měl minimálně osmnáct let platit výživné, pokud se prokáže, že byl zneužit pro oplodnění matky, která mu tvrdila, že kupř. užívá antikoncepci, či že je neplodná. Na mého syna zkoušela kdysi jedna, že jí má platit antikoncepci.... . To se ale slečna sakra přepočítala. Syn se nebránil styku s kondomem, přičemž se na něj ani nespoléhal, byla to taková jeho pojistka a jakmile uslyšel to, že jí tu antikoncepci má platit, bylo po vztahu.... . Taky rázem po pár měsících po rozchodu s naším synem otěhotněla. .. - Že by selhala antikoncepce?
@magdalenax Zadna antikoncepce krom odejmuti delohy neni 100% takze pokud s nekym spim, tak musim vzdy pocitat s tim, ze z toho dite byt muze. A za druhe, nevidim duvod, proc by se chlap nemel na placeni domluvene antikoncepce ve vztahu podilet, naopak to beru jako samozřejmost a takoveho, co by nechtel bych hnala rychle ja.
@magdalenax už jsem to psala víš. A dítě není jen platit mu na živobytí nějakou kačku, ale jeho krev, radost, zážitky.. už vidím, jak půlka kretenu, co nejsou dost chlapi na to, být otcem, aby jim zbylo mesicne na pařbu navíc podává na soudy žaloby o podvodu. Ještě, že jsou testy otcovství. Fuj.
Vy chlapi obecně jste v tomhle hrozně důvěřiví a než byste si koupili pláštěnky, tak se raději spokojíte s tak ubohou výmluvou. Co já znám holek, které tvrdily, že berou antikoncepci a na konec byly "najednou" těhotné a prý jim selhala ochrana, a teď tu o Sněhurce... že by se ti muži občas zeptali, jaký typ, zda skutečně, viděli, že ta holka polyká prášky, to ne a pak se hrozně moc divíte 🙂))
Povinnostem neutečeš a mysli na to, že největším chudákem bude to dítě, ty jsi byl vlastně jen dárce spermatu a je mi jasné, proč jančíš. A jsi vážně v loji, nalijme si druhou sklenku vína...
@lv
Já znám jednoho, kterému jeho přítelkyně také tvrdila, že je neplodná. Byl to můj bývalý partner. Odmítl testy otcovství, zaplatil dost vysokou pokutu, ale nemusel platit alimenty a soud se tím odročil na neurčito, protože to nemělo jak postupovat, násilím mu to nevezmou. Ne že by to byl návod pro autora 🙂
Ten už má klid absolutní, před 3lety zemřel.

@aiva01 dítě je starost? Pouze starost? A pár tisícovek, jako zaplatit vlastnímu dítěti jídlo, oděv, živobytí? Však jen neztratí, milovat dítě a mít zase jeho lásku je málo? Podle mého je to nejvíc, co lze v životě zažít.