icon

Máte zkušenost s partnerem, co porušil podmínku?

lucikakajik
6. lis 2015

Ahoj chci se zeptat, nema tu nekdo zkusenost s partnerem, manzelem co se tyce poruseni podminky?

Strana
z2
dandvac
12. říj 2019

@lachtanice86 krom toho ano jinak chodím do práce a staram se o rodinu

mimi1004
12. říj 2019

@dandvac Třeba z toho budou jen veřejně prospěšné práce a řidičák v čistírně, když tě ani nepozvali k soudu. Nebo ses jen prostě nedostavil?

dandvac
12. říj 2019

@mimi1004 ani nepozvali dovolal jsem se tam a tam mi řekli že soudce to udělal od stolu že mi pride dopis

kuliseks
12. říj 2019

Stale me udivuje, s kym vsim maji dobrovolne lidi deti. Fakt nechapu. Pak se divi, ze zustanou s detmi sami. Ach jo. 😢

pavca1982
12. říj 2019

@mimi1004 To je vtipný zrovna tepláky se ve věznici nosit nesmí jen na zvláštní povolení lékaře😀 to jen tak mimo😊

ivanabila
9. pro 2019

Dobry den mam. Kvam prozbu mam podminku za podvod v bance paní mi město výběru peníze pripsala ja to vybrala ale pak vrátila i tak mi dali 6 měsíců odnětí svobody s roční podmínkou tet nedávno sem zadala dávky a vyplatili mi 10590 mela sem větší příjem proto tu jednu dávku vzali jako neoprávněně vyplacení a me za to udali zase jako podvod zaplatila sem to je možné ze na to prihlidnou ze sem obojí uhradila a mužu dostat třeba jen souhrnnou podminku dekuji za odpověď

vocko123
10. čer 2020

Dobrý den prosím vás mám takovou prosbu za řízení vozidla 2019 mně chytli bez papíru žádný alkohol nic a teď mi to skončilo 2020 a mohl jsem si dělat papíry ale Sedl jsem znova chtěl jsem si zajet pro cigára ale to už jsem i na dychal 1.67 Co mi prosím vás hrozí ? nic jsem neprovedl byla to silniční kontrola dekuju za odpověď

tasimia
10. čer 2020

@vocko123 ty si jel bez řidičáku a ještě si nadýchal, pokud to dobře chápu?🤦🏻‍♀️

tasimia
10. čer 2020

@vocko123 nebudu sprostá i když bych chtěla, ale pokud nemáš papíry tak ti hrozí trestný čin za řízení motorového vozidla bez oprávnění + ohrožení pod vlivem. A jen děkuj, všem svatým, že se nic nestalo, sednout za volant pod vlivem. Příště si pro ty cigára dojdi pěšky. Tohle není zbytkový ani.. masakr toto🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

vocko123
10. čer 2020

@tasimia já jsem rad ze se taky nic nestalo a byla to blbost Ale teď se bojím co s toho budu mít no

tasimia
10. čer 2020

@vocko123 nejsem nepřející, ale doufam, že tak rok někde ve vězení, aby sis to příště rozmyslel..

mimi1004
11. čer 2020

Obávám se, že ti zase jen udělají bubu, i když bych ti fakt přála nějaký ten měsíc v chládku. Náš trestní řád je hodně benevolentní. Na poprvé ok, nerozvážnost a hloupost, ale na podruhé? To už je na přes držku. A alkohol ani nekomentuju. To tě ty cíga můžou přijít dráž než autoškola.

tulikiss
11. čer 2020

@vocko123 tak za rizeni bez ridcskeho opravneni ti hrozi az rok natvrdo, za rizeni pod vlivem navykove latky taktez az rok. Vzhledme k tomu, ze jde jiz o druhy takovy cin jde pozitat s tim, ze se soudci nebude chtit do podminky, protoze ta je u tebe neucinna a nevedla k naprave. Jako matka dvou deti uprimne doufam, ze soudce nebude mirny, protoze ridit bez ridicaku a ozralej, je na pres drzku.

Strana
z2