Máte zkušenost s partnerem, co porušil podmínku?
Ahoj chci se zeptat, nema tu nekdo zkusenost s partnerem, manzelem co se tyce poruseni podminky?
Stale me udivuje, s kym vsim maji dobrovolne lidi deti. Fakt nechapu. Pak se divi, ze zustanou s detmi sami. Ach jo. 😢
Dobry den mam. Kvam prozbu mam podminku za podvod v bance paní mi město výběru peníze pripsala ja to vybrala ale pak vrátila i tak mi dali 6 měsíců odnětí svobody s roční podmínkou tet nedávno sem zadala dávky a vyplatili mi 10590 mela sem větší příjem proto tu jednu dávku vzali jako neoprávněně vyplacení a me za to udali zase jako podvod zaplatila sem to je možné ze na to prihlidnou ze sem obojí uhradila a mužu dostat třeba jen souhrnnou podminku dekuji za odpověď
Dobrý den prosím vás mám takovou prosbu za řízení vozidla 2019 mně chytli bez papíru žádný alkohol nic a teď mi to skončilo 2020 a mohl jsem si dělat papíry ale Sedl jsem znova chtěl jsem si zajet pro cigára ale to už jsem i na dychal 1.67 Co mi prosím vás hrozí ? nic jsem neprovedl byla to silniční kontrola dekuju za odpověď
@vocko123 nebudu sprostá i když bych chtěla, ale pokud nemáš papíry tak ti hrozí trestný čin za řízení motorového vozidla bez oprávnění + ohrožení pod vlivem. A jen děkuj, všem svatým, že se nic nestalo, sednout za volant pod vlivem. Příště si pro ty cigára dojdi pěšky. Tohle není zbytkový ani.. masakr toto🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Obávám se, že ti zase jen udělají bubu, i když bych ti fakt přála nějaký ten měsíc v chládku. Náš trestní řád je hodně benevolentní. Na poprvé ok, nerozvážnost a hloupost, ale na podruhé? To už je na přes držku. A alkohol ani nekomentuju. To tě ty cíga můžou přijít dráž než autoškola.
@vocko123 tak za rizeni bez ridcskeho opravneni ti hrozi az rok natvrdo, za rizeni pod vlivem navykove latky taktez az rok. Vzhledme k tomu, ze jde jiz o druhy takovy cin jde pozitat s tim, ze se soudci nebude chtit do podminky, protoze ta je u tebe neucinna a nevedla k naprave. Jako matka dvou deti uprimne doufam, ze soudce nebude mirny, protoze ridit bez ridicaku a ozralej, je na pres drzku.

@lachtanice86 krom toho ano jinak chodím do práce a staram se o rodinu