icon

Máte zkušenosti z opatrovnického soudu?

kovi_k
23. bře 2015

Našla by se tu, prosím, některá se zkušeností od opatrovnického soudu? Myslím tím ten, kde se řeší opatrovnictví dítěte a výživné na něj .... Ve středu mě čeká první stání a vzhledem k tomu, že jsem nikdy u soudu nebyla, tak z toho mám trochu obavy, resp. jsem dost nervozní.
Kdyžtak by mě zajímalo cokoliv, na co se mám připravit, na co se mě můžou ptát, na co si dát pozor apod. Případně cokoliv jiného užitečného Vás napadne...
Díky!

Strana
z2
deathy
13. dub 2015

@jancaand Jo, to na mě taky zkoušeli, že jsem bydlela u mámy, ta mě živila a kdesi cosi... jo jo. Vše jsem si platila do posledního halíře a kdyby bylo třeba, tak by máma předvedla svoje "účetnictví". Když jsem neměla, tak mě samozřejmě založila, ale pak jsem jí to vše vrátila.
No, co se týká toho výdělku.. já si myslím, že kdyby soud chtěl, tak by nějak ty jeho příjmy byl schopnej vyštrachat. On bude taky muset doložit nějaký papíry, takže si udělají obrázek co a jak.
V tomhle fakt je to blbý no, nechá si napsat nula nula prd a přitom bere bůh ví kolik. Ale takhle to měl ex taky a stejně to nezabralo. Dokonce jeden čas jakože podnikal, v podstatě byl i v mínusu.

Je to hrozný, ženská nemůže do práce, protože se stará o dítě, dostane za to almužnu, musí poplatit vše kolem... a jak to má udělat, na to už návod není, když tatínkové nefungují.
Já jsem strašně ráda, že toho člověka mám z krku i s jeho penězma. Ale nebylo to hned...

Strana
z2