icon

Můj příspěvek a snad dobrá rada

terezajan28
8. srp 2016

Rada bych se podelila o muj zazitek ktery doufam zadna z vas neprozije. Je mi 35 let mam dve krasne a zdrave deti ale dnes uz muzu rict huraa i stastne rozvedena .Dovolte mi sverit se i vam asi vic jak rok to mezi nami neklapalo opadla laska cit a vse co do zivota rodineho tak nejak patri.Komunikace na bodu mrazu az do chvile kdy jsem rekla dost pujdem od sebe bude to tak lepsi pro oba jenze co nastalo po te je hruza. nez sem se stacila vubec odstehovat rekl mi at se zbalim a tahnu ze se na me uz nechce ani divat .Odesla jsem s hrdosti a z myslenkou pockej ja ti to jeste vytmavim a budes platit jak mourovatej ale deti neuvidis.ZLA A HODNE SPATNA MYSLENKA KTERA SE OBRATILA PROTI ME. O rozvod jsem zadala ja kde jsem uvedla i veci ktery ani pravda nebyli udelala jse z nej neschopnyho lynyho chlapa ze se ani neumi postarat o deti natoz o rodinu a jeste ze me vyhodil z domu .Ja vim hezky to nebylo ale chtela jsem ho potrestat a bohuzel i pres nase deti vubec me nenapadlo v ty dobe ze de hlavne o ne a ne o to jak se co nejlepe pomstit .
Jenze co nastalo po te je katastrofa muj tenkrat jeste muz se obratil na ligu ochrany prav otcu a deti musela jsem i k psichologovy kde me doslova roznesli na kopytech a suod jsem uplne projela na cele care.Muj dnes uz ex ma deti dvakrate do tydne ve stredu a cely vykend a muzu dnes i rict ze i komunikace mezi nami je lepsi .Mile maminky TAK JSME ZASLEPENI ZLOBOU A NENAVISTI VUCI CHLAPOVY ALE RUKU NA SRDCE KOMU TIM NEJVICE UBLIZUJETE ANI MI ZENY NEJSME BEZ CHYB JA KVULI SVE HLOUPOSTI MALEM PRISLA I O SVJE DETI POKUD BY JSME SE NEDOHODLY PO NEKOLIKATE BYLI BY MI JE ODEBRALA SOCIALNI PRACOVNICE A DALE JESTE OPATRNOST NA TO CO A KDE TAKY KOMU PISETE VSE SE MUZE OBRATIT PROTI VAM VEREJNA POMLUVA SE DNES TAKY BOHUZEL TRESTA .A NA ZAVER MYSLETE V PRVNI RADE NA SVE DETI A NA TO ZE CHLAP AT JE JAKYKOLIV MA STEJNY PRAVA NA DITE JAKO MATKA VZDIT NEBYT NICH ZADNE DETI BY JSME NEMELI S HEZKYM POZDRAVEM TERKA 😉

Strana
z2
berenika39
9. srp 2016

@mogwaika v pohodě, vím, že po zkušenostech odsud to tak mohlo vypadat, rozumím tomu.

verusky
9. srp 2016

ja myslim, ze to nemusi byt ani o vztahu otec- matka, jako o normalnich lidskych hodnotach- nelzu, nemstim se... 😔

Strana
z2