icon

Může mi soud nařídit, abych se o dítě staral?

deellepe
7. dub 2010

Dobrý den,
úvodem přeji Všem krásný den !
Má ex-přítelkyně čeká dítě, já jsem otcem. Nechci mít s ex-přítelkyní mít nic společného, ani s dítětem. Jsem připraven a odhodlán řádně platit alimenty.
Ale již nyní mi ex-přítelkyně píše sms rázu toho, že se mám ke všemu postavit jako chlap (to má ovšem pravdu, mám své důvody, proč se k tomu takto stavím), a bude chtít, abych jsem se podílel na výchově dítětě.
Chci se tedy zeptat, zda má nějaké právní páky, na to, aby mi soud nařídil, že se mám o dítě starat. Pač jak jsem říkal, chci se od nich co nejdále distancovat.
Děkuji všem za vaše přízpěvky, budu vděčný za jakoukoliv připomínku.

S přáním pěkného dne.

Ondra Černý

Strana
z7
aleachim
8. dub 2010

deellepe, to ti příjde normální přivést jednu holky dvakrát do jiného stavu, když s ní nechceš mít nic společného??? 😖 No, koukám, že nejsi příliš vyzrálá osobnost.

konoupek
8. dub 2010

Přesně ...a chudera ta současná,která nemá ani páru o tom,že jí podvedl.A kolikrát to třeba ještě udělá....a ted ještě špekuluje o tom,jak se z toho všeho vykroutit 😠

deellepe
autor
8. dub 2010

Jak se tak dívám, pro vás je to buď černé či bílé, ale co když vše se má tak, že je to černobílé ? Hmm...
Vy, převážně matky, odsuzujete někoho, koho neznáte, o kom absolutně nic nevíte.
Je hezké, že sem píšete své názory, pravidelně posíláte přízpěvky. Chápu, jste na mateřské a nemáte co na práci (bráno s nadsázkou, nechci aby jste se Vy všichni do mě pustili.)
Otázek je tolik a odpovědí též.
Nemám rád subjektivní analyzování, a objektivně nemůžete mě posuzovat, neboť na objektivitu nemáte dostatek informací !!!

Takže ukončeme totu už neplodnou diskusi, pač nikam to nevede.

Přeji pěkný den dámy !

Ondra Černý

aleachim
9. dub 2010

deellepe, a co si čekal, že ti na to my, převážně matky napíšeme 😉 ? Tak jak si tu věc tady podal, tak je z tvé strany hodně nefér, ale možná to jen tak vyznělo. Dej si život do kupy, přestaň spát s bývalou přítelkyní a začni se chovat jako dospělý chlap.

parisienne
9. dub 2010

deellepe: jen potrvrzuješ, že absolvent VS nemusí mít vůbec žádnou inteligenci, protože nejenom, že si uděláš "omylem" dítě, pak si o radu řekneš na nějaké veřejné diskuzi namísto toho, abys zašel za kvalitním právníkem, vykecáš tady na sebe spoustu osobních informací a pak se pod to podepíšeš!!!! 😀 😀 😀

aleachim
9. dub 2010

paris, ale jak víš, že je to jeho pravé jméno, a že si z nás jen někdo nedělá legraci? Takových už tu bylo taky dost 😝

milmic
9. dub 2010

Já teda předpokládám, že to jméno je maximálně zakamuflované.
Upřímně..... který kluk v jeho situaci by se podepsal pod tohle pravým jménem na VEŘEJNÉ diskusi? 😀
Teda trouba, co si pod sebou hodlá podříznout větev.

Ale pokud je jeho příběh skutečný, tak je fakt magor.
Podvádí, lže a ještě chce všechno zapírat..... 😝

aleachim
9. dub 2010

a pak jsi pro radu mezi matky..... no, já doufám, že to byla jen další diskuse, která měla sloužit jako provokace 😒

aleachim
10. dub 2010

chybí mi tam sloveso jde 😀

collette
10. dub 2010

Neplodná diskuze? Jestli je pravada vše, co jsi tu vyblil, o čemž silně pochybuju, tak by pro všechny bylo lepší, kdybys neplodný byl ty 🙄 A vidění věcí černo-bíle? V tom jsi z nás zřejmě nejlepší - nechci, nebudu, zapřu 😝 Jo, a škoda, že ses nepodepsal "Jan Novák", to by bylo stylové 😀

frisbee
10. dub 2010

colette....naprostý súhlas 😉

vercaberca
10. dub 2010

deel-ondro,
a jsi si jisté, že ex to čeká s tebou? vždyť má taky přítele....
jinak tě utěším a spoustu děvčat naštvu. takových kukaček je mezi pány víc. a ještě víc těch, co z toho nemají dítka.

magdaas
9. lis 2011

ahoj. jak je to ze znaleckym posudkem pri navrhu otce na stridavou vychovu(stoji to neco ci to plati statni slozka). dela se pohovor i s ditetem(od kolika let?)..neshodama rodicu pak trpi jen dite,jestli neco takoveho bude muset v budoucnu podstoupit.achjo

Strana
z7