Odročení soudu ze strany soudu?

adela1399
5. zář 2021

Ahoj, v úterý mám mít soud ohledně úpravy poměru na dceru. Dnes mi bývalý pritel(otec) tvrdí že soud byl odročen na listopad z důvodu nemoci soudkyně. Mě do teď žádná taková zprava,e-mail,dopis nepřišel a ani mě nikdo nekontaktoval,že se soud konat nebude. Mate někdo zkušenost? Daji mi vědět? Nebo co si o tom mám myslet? Jakto že bývalému to údajně přišlo do datovky a já nic nevím?

terezfr
5. zář 2021

@adela1399 podívej se na stránky soudu, jednání tam bývají vypsána. Je to nějaké divné…

zuzangel
5. zář 2021

A máš nejakeho právního zástupce? Nedošlo to třeba k němu a jen ti on nedal vědět. Jinak pokud más ten papír kdy má to stání být, tak určitě tam je nějaký telefon, číslo jednací a pod, tak bych to zítra provolala a ověřila.

jipe
5. zář 2021

https://infosoud.justice.cz/InfoSoud/public/sea..., event.si zavolej a budeš vědět

adela1399
autor
5. zář 2021

Holky děkuji,opravdu se to dá najít na netu podle spisové značky a opravdu je to zrušený. Nechápu absolutně že jsem do teď nedostala do ruky nic. Jsem s dcerou sama a zarizovala jsem si kvůli tomu hlídání a oni nejsou ani schopny mě obeslat? Hlavně že ex už to má týden v mailu. Absolutně nechápu a zitra tam zavolám a dam jim co proto…tohle nechápu!!!

anetka9
5. zář 2021

@adela1399 Pokud jsi zastoupena, mohlo to přijít tvému obhájci a ten ti to neřekl. Ale taky je možný, že se jim to prostě někde zatoulalo..nebo pošta někde ztratila, nedoručila

emamaira
5. zář 2021

Jestli nemáš datovku ani zástupce, tak to bude někde na poště.

j.a.n.i
6. zář 2021

@adela1399 zarid si taky datovku a budes to vedet ve stejnou dobu. Jinak tyden neni pro postu zadna extra doba.

marcicek84
6. zář 2021

@adela1399 klid,tou postou to trva dyl...

konidana
6. zář 2021

@marcicek84 jo postou dyl... standardně mi chodí pozvánky nekam na vcerejsek🙄 ale u nas to je teda hlavne tim, ze to dalsi tyden lita mezi lidma po podniku, nez se to dostane ke spravne osobe.

adela1399
autor
6. zář 2021

To se řekne člověku klid,že to přijde,ale já musím zarizovat hlídání atd a to pro mě taky není jednoduchy…neprijde mi normální když je dnes pondělí a zítra měl být soud aby mě nikdo neobeznámil a nedal mi to vědět…nechápu to.