icon

Odročení soudu ze strany soudu?

adela1399
5. zář 2021

Ahoj, v úterý mám mít soud ohledně úpravy poměru na dceru. Dnes mi bývalý pritel(otec) tvrdí že soud byl odročen na listopad z důvodu nemoci soudkyně. Mě do teď žádná taková zprava,e-mail,dopis nepřišel a ani mě nikdo nekontaktoval,že se soud konat nebude. Mate někdo zkušenost? Daji mi vědět? Nebo co si o tom mám myslet? Jakto že bývalému to údajně přišlo do datovky a já nic nevím?

terezfr
•
5. zář 2021

@adela1399 podívej se na stránky soudu, jednání tam bývají vypsána. Je to nějaké divné…

zuzangel
•
5. zář 2021

A máš nejakeho právního zástupce? Nedošlo to třeba k němu a jen ti on nedal vědět. Jinak pokud más ten papír kdy má to stání být, tak určitě tam je nějaký telefon, číslo jednací a pod, tak bych to zítra provolala a ověřila.

jipe
•
5. zář 2021

https://infosoud.justice.cz/InfoSoud/public/sea..., event.si zavolej a budeš vědět

adela1399
autor
•
5. zář 2021

Holky děkuji,opravdu se to dá najít na netu podle spisové značky a opravdu je to zrušený. Nechápu absolutně že jsem do teď nedostala do ruky nic. Jsem s dcerou sama a zarizovala jsem si kvůli tomu hlídání a oni nejsou ani schopny mě obeslat? Hlavně že ex už to má týden v mailu. Absolutně nechápu a zitra tam zavolám a dam jim co proto…tohle nechápu!!!

anetka9
•
5. zář 2021

@adela1399 Pokud jsi zastoupena, mohlo to přijít tvému obhájci a ten ti to neřekl. Ale taky je možný, že se jim to prostě někde zatoulalo..nebo pošta někde ztratila, nedoručila

emamaira
•
5. zář 2021

Jestli nemáš datovku ani zástupce, tak to bude někde na poště.

j.a.n.i
•
6. zář 2021

@adela1399 zarid si taky datovku a budes to vedet ve stejnou dobu. Jinak tyden neni pro postu zadna extra doba.

marcicek84
•
6. zář 2021

@adela1399 klid,tou postou to trva dyl...

konidana
•
6. zář 2021

@marcicek84 jo postou dyl... standardně mi chodí pozvánky nekam na vcerejsek🙄 ale u nas to je teda hlavne tim, ze to dalsi tyden lita mezi lidma po podniku, nez se to dostane ke spravne osobe.

adela1399
autor
•
6. zář 2021

To se řekne člověku klid,že to přijde,ale já musím zarizovat hlídání atd a to pro mě taky není jednoduchy…neprijde mi normální když je dnes pondělí a zítra měl být soud aby mě nikdo neobeznámil a nedal mi to vědět…nechápu to.