icon

Předvolání k soudu-je měsíční miminko důvod k omluvení?

deee23
1. zář 2015

Dobrý den ženy, chtěla bych se Vás zeptat na názor, byla jsem předvolána k soudu který se koná 300 km kd mého bydliště, zároven bych chtěla říct že mám měsíční miminko, v den konání soudu mu budou necelé dva měsíce. Je to dobrý duvod na omluvení se u soudu? Myslíte že mě omluví? Jet 300 km s miminkem mi přijde proti lidskému chápání, ještě bych chtěla podotknout že jsem byla dvakrát na výslechu a mají moje dvě výpovedi. Předem děkuji za odpovědi

zanri
1. zář 2015

Já bych na ten soud zavolala, nechala se přepojit dle spisové značky a zeptala se, zda se lze omluvit a jakou formou, co případně zaslat či doložit.

nov777
1. zář 2015

Idealne zavolat, oznamit spisovou znacku a doufat, ze narazis na rozumnou osobu. V sestinedeli jsem resila neco podobneho a pani soudkyne mi polozila telefon v pulce hovoru 😉 Docela sok 😉

deee23
autor
2. zář 2015

@nov777 Tak jsem učinila jak jste mi radila, soudkyně to nebere zavolam později...ale mam divný pocit,,,,

lenicka95
26. lis 2015

Nevím jestli je to ještě aktuální... žádala jsem odročení minimálně o 3 měsíce, protože jsem v době stání byla v šestinedělí. Poslala jsem to doporučenou poštou, abych měla potvrzení v ruce. Vyhověli mi.

adusha88
Autor odpověď smazal
kpavlince
13. srp 2021

@lenicka95 můžu se zeptat? To jste si psala sama? Co jste tam psala?