Propuštění z vězení za krádež. Po jak dlouhé době je možné o to požádat?
Po jak dlouhý době clovek muze požádat o propuštění kdyz byl zlodej
@anetka9 treba poprvé
@strakaroman18 tak to je po tretine trestu (pokud ta kradez neni obrich rozmeru…)
@strakaroman18 tak to je po tretine trestu (pokud ta kradez neni obrich rozmeru…)
@anetka9 tak to je dobry .to ne to se nejedná o velkou castku . O miliony ne ani desetitisíce
Všeobecně počítej po třetině u prvotrestu, který nepřekročil dobu odsouzení více než 5 let. Dále u trestů odnětí svobody do 5 let je to polovina a s délkou nad 5 let 2/3 délky trestu.
Všeobecně počítej po třetině u prvotrestu, který nepřekročil dobu odsouzení více než 5 let. Dále u trestů odnětí svobody do 5 let je to polovina a s délkou nad 5 let 2/3 délky trestu.
@bekinka takze po třetině do pěti let a nebo teda polovina do 5 let
@bekinka to se neda takhle pausalizovat na delku trestu🙂 prvotresty jsou po tretine, zbytek po polovine, pokud to ovsem nespada do vyjmenovanych trestnych cinu v zakone, kde jsou to potom 2/3
Já doufám, že tě zavřou, nebudeš to tu plevelit takovejma sr.čkama. Kolik ti je?
@kakba co te to zajímá kolik mi je .Neřeknu ale jsemuz dávno dospelej . Takze tak
@kakba co te to zajímá kolik mi je .Neřeknu ale jsemuz dávno dospelej . Takze tak
@strakaroman18 Nech se zavřít, nebudeš muset řešit, kde vezmeš peníze na jídlo a třeba tě tam naučí nekrást. Což ty si už dávno ztracený případ.
@kakba to zavřít bych se nechtel nechat to radsi budu žít slušně a cestne
@kakba to zavřít bych se nechtel nechat to radsi budu žít slušně a cestne
@strakaroman18 tak co kdybys s tou slušností začal rovnou a přestal tady trollit, co? Tu energii věnuj do sebevzdělávání, to potřebuješ víc než zoufalými pokusy získanou pozornost.
@strakaroman18 tak co kdybys s tou slušností začal rovnou a přestal tady trollit, co? Tu energii věnuj do sebevzdělávání, to potřebuješ víc než zoufalými pokusy získanou pozornost.
@anonym_caabf1 ja netrolim . Jsem se ptal .slusnost se moc nevyplatí. Lepší bojovat o větší bohatství ale musí se davat pozor
@anonym_caabf1 ja netrolim . Jsem se ptal .slusnost se moc nevyplatí. Lepší bojovat o větší bohatství ale musí se davat pozor
@strakaroman18 jak to říkal Miloš Kopecký s tou holubičkou?
@strakaroman18 jak to říkal Miloš Kopecký s tou holubičkou?
@anonym_caabf1 jak to mam jako vedet . Nekdy se krast musi
@strakaroman18 no a proto je lepší místo trollení vzdělávání se. Mě by fakt zcela upřímně zajímalo, co si těmi stupidními diskuzemi kompenzuješ a co ti to reálně dává, protože nevěřím tomu, že jsi tak tupá/ý, jak se tu děláš.
@strakaroman18 no a proto je lepší místo trollení vzdělávání se. Mě by fakt zcela upřímně zajímalo, co si těmi stupidními diskuzemi kompenzuješ a co ti to reálně dává, protože nevěřím tomu, že jsi tak tupá/ý, jak se tu děláš.
@anonym_caabf1 nemel sem tenkrat byt blbej pak byla akorat ostuda a tak jsem z trucu psal podle vas blbosti abych byl asi za frajera
@strakaroman18 tak pokud si myslis, ze se krast musi tak se bez lecit.
@anonym_caabf1 abych byl za frajera zeno
@anonym_caabf1 a to já věřím tomu, že tak tupý je
@strakaroman18 přestaň to tu plevelit a přestěhuj sebe a svoje pitomé dotazy na chat GPT, ten si s tebou pokecá rád
@strakaroman18 přestaň to tu plevelit a přestěhuj sebe a svoje pitomé dotazy na chat GPT, ten si s tebou pokecá rád
@anonym_206452
@anonym_206452
@anonym_206452 tak ja mel mit ostudu kvuli kradeni proto ja tady
@anonym_206452 abych mel ostudu jako trest
@anetka9 to je treba jen kolem 20k
@anonym_206452 ja jsem chytrej
@anonym_caabf1 to neni troleni,krast se musí aby člověk zbohatnul
Já doufám, že tě zavřou, nebudeš to tu plevelit takovejma sr.čkama. Kolik ti je?
@kakba treba kolem čtyřiceti

@strakaroman18 to zalezi, jestli je tam poprve nebo ne;)