icon

Propuštění z vězení za krádež. Po jak dlouhé době je možné o to požádat?

strakaroman18
2. zář 2026

Po jak dlouhý době clovek muze požádat o propuštění kdyz byl zlodej

Strana
z2
anetka9
2. zář 2026

@strakaroman18 to zalezi, jestli je tam poprve nebo ne;)

strakaroman18
autor
2. zář 2026
@anetka9

@strakaroman18 to zalezi, jestli je tam poprve nebo ne;)

@anetka9 treba poprvé

anetka9
2. zář 2026
@strakaroman18

@anetka9 treba poprvé

@strakaroman18 tak to je po tretine trestu (pokud ta kradez neni obrich rozmeru…)

strakaroman18
autor
2. zář 2026
@anetka9

@strakaroman18 tak to je po tretine trestu (pokud ta kradez neni obrich rozmeru…)

@anetka9 tak to je dobry .to ne to se nejedná o velkou castku . O miliony ne ani desetitisíce

bekinka
3. zář 2026

Všeobecně počítej po třetině u prvotrestu, který nepřekročil dobu odsouzení více než 5 let. Dále u trestů odnětí svobody do 5 let je to polovina a s délkou nad 5 let 2/3 délky trestu.

strakaroman18
autor
3. zář 2026
@bekinka

Všeobecně počítej po třetině u prvotrestu, který nepřekročil dobu odsouzení více než 5 let. Dále u trestů odnětí svobody do 5 let je to polovina a s délkou nad 5 let 2/3 délky trestu.

@bekinka takze po třetině do pěti let a nebo teda polovina do 5 let

anetka9
3. zář 2026
@bekinka

@bekinka to se neda takhle pausalizovat na delku trestu🙂 prvotresty jsou po tretine, zbytek po polovine, pokud to ovsem nespada do vyjmenovanych trestnych cinu v zakone, kde jsou to potom 2/3

kakba
3. zář 2026

Já doufám, že tě zavřou, nebudeš to tu plevelit takovejma sr.čkama. Kolik ti je?

strakaroman18
autor
3. zář 2026
@kakba

Já doufám, že tě zavřou, nebudeš to tu plevelit takovejma sr.čkama. Kolik ti je?

@kakba co te to zajímá kolik mi je .Neřeknu ale jsemuz dávno dospelej . Takze tak

kakba
3. zář 2026
@strakaroman18

@kakba co te to zajímá kolik mi je .Neřeknu ale jsemuz dávno dospelej . Takze tak

@strakaroman18 Nech se zavřít, nebudeš muset řešit, kde vezmeš peníze na jídlo a třeba tě tam naučí nekrást. Což ty si už dávno ztracený případ.

strakaroman18
autor
3. zář 2026

@kakba to zavřít bych se nechtel nechat to radsi budu žít slušně a cestne

strakaroman18
autor
3. zář 2026

To se radsi uskromnim

anonym_caabf1
3. zář 2026
@strakaroman18

@kakba to zavřít bych se nechtel nechat to radsi budu žít slušně a cestne

@strakaroman18 tak co kdybys s tou slušností začal rovnou a přestal tady trollit, co? Tu energii věnuj do sebevzdělávání, to potřebuješ víc než zoufalými pokusy získanou pozornost.

strakaroman18
autor
3. zář 2026
@anonym_caabf1

@strakaroman18 tak co kdybys s tou slušností začal rovnou a přestal tady trollit, co? Tu energii věnuj do sebevzdělávání, to potřebuješ víc než zoufalými pokusy získanou pozornost.

@anonym_caabf1 ja netrolim . Jsem se ptal .slusnost se moc nevyplatí. Lepší bojovat o větší bohatství ale musí se davat pozor

anonym_caabf1
3. zář 2026
@strakaroman18

@anonym_caabf1 ja netrolim . Jsem se ptal .slusnost se moc nevyplatí. Lepší bojovat o větší bohatství ale musí se davat pozor

@strakaroman18 jak to říkal Miloš Kopecký s tou holubičkou?

strakaroman18
autor
3. zář 2026
@anonym_caabf1

@strakaroman18 jak to říkal Miloš Kopecký s tou holubičkou?

@anonym_caabf1 jak to mam jako vedet . Nekdy se krast musi

anonym_caabf1
3. zář 2026
@strakaroman18

@strakaroman18 no a proto je lepší místo trollení vzdělávání se. Mě by fakt zcela upřímně zajímalo, co si těmi stupidními diskuzemi kompenzuješ a co ti to reálně dává, protože nevěřím tomu, že jsi tak tupá/ý, jak se tu děláš.

strakaroman18
autor
3. zář 2026
@anonym_caabf1

@strakaroman18 no a proto je lepší místo trollení vzdělávání se. Mě by fakt zcela upřímně zajímalo, co si těmi stupidními diskuzemi kompenzuješ a co ti to reálně dává, protože nevěřím tomu, že jsi tak tupá/ý, jak se tu děláš.

@anonym_caabf1 nemel sem tenkrat byt blbej pak byla akorat ostuda a tak jsem z trucu psal podle vas blbosti abych byl asi za frajera

kakba
3. zář 2026
@strakaroman18

@strakaroman18 tak pokud si myslis, ze se krast musi tak se bez lecit.

strakaroman18
autor
3. zář 2026
@anonym_caabf1

@anonym_caabf1 abych byl za frajera zeno

anonym_206452
3. zář 2026
@anonym_caabf1

@anonym_caabf1 a to já věřím tomu, že tak tupý je
@strakaroman18 přestaň to tu plevelit a přestěhuj sebe a svoje pitomé dotazy na chat GPT, ten si s tebou pokecá rád

strakaroman18
autor
3. zář 2026
@anonym_206452

@strakaroman18 přestaň to tu plevelit a přestěhuj sebe a svoje pitomé dotazy na chat GPT, ten si s tebou pokecá rád

@anonym_206452
@anonym_206452
@anonym_206452 tak ja mel mit ostudu kvuli kradeni proto ja tady

strakaroman18
autor
Autor odpověď smazal
strakaroman18
autor
3. zář 2026
@anonym_206452

@anonym_206452 abych mel ostudu jako trest

strakaroman18
autor
3. zář 2026

Abych mel ostudu jako trest proto ja i tady

strakaroman18
autor
3. zář 2026

Nemel jsem se nechat chytit

strakaroman18
autor
3. zář 2026
@anetka9

@anetka9 to je treba jen kolem 20k

strakaroman18
autor
3. zář 2026
@anonym_206452

@anonym_206452 ja jsem chytrej

strakaroman18
autor
4. zář 2026
@anonym_caabf1

@anonym_caabf1 to neni troleni,krast se musí aby člověk zbohatnul

strakaroman18
autor
4. zář 2026
@kakba

@kakba treba kolem čtyřiceti

Strana
z2