Schopný rodinný právník v Praze a Ústeckém kraji

jana262
14. únor 2015

Dobrý den, prosím neměli by jste někdo kontakt nebo zkušenost s dobrým právníkem ohledně rodinného práva, rozvodu, vypořádání SJM atd? Ideálně sever Prahy, Litoměřicko, Mělnicko...Spěchá to, děkuji předem.

doporuceni
12. čer 2015

Dobrý den,

nevím, zda je ještě dotaz aktuální. Já mám vynikající zkušenosti s panem advokátem - Mgr. Peter Nahodil. Kancelář má v ulici Římská 31, i když na netu má, tuším, ještě uvedenou adresu na Národní. Na pražské poměry je levný, a co je důležitější, je opravdu schopný. Hrozně mi pomohl, vytáhl mě z průšvihu a jsem mu nemírně vděčná. Můj případ se týkal trestního práva, konkrétně přečinu poškození cizí věci, ale pan advokát má určitě širší pole působnosti. Výhoda je, že pokud by si myslel, že by se Vám mohl lépe věnovat někdo jiný, bez váhání Vám dá doporučení některého z jeho kolegů, který se specializuje právě na oblast práva, které se Váš případ týká. Tím je, si myslím, jeho kancelář poměrně dost výjimečná. Určitě neuděláte chybu, když mu zkusíte zatelefonovat a poptat se. Je velmi vstřícný a obětavý. Telefon nezvedá, pouze když má stání u soudu nebo jednání s klientem. Když se nedovoláte, určitě napište alespoň sms, co potřebujete. Pan advokát Vám zavolá nazpět. Přeju hodně štěstí!

majkaatomik
22. čer 2015

Ahoj, mě rozváděl pan Mgr. Jan Kubica ( http://www.manzelstvi-rozvod.cz/rozvod-online/ ) - měli jsme sporný rozvod a trochu komplikace s majetkem. Předtím jsem měla právničku z Liberce, doporučila mi ji švagrová, a ta pořád chtěla něco konzultovat, ale třeba kolem toho majetku mi to řekla špatně. Bych přišla o půlku bytu. Pak jsem volala jen tak pro zajímavost na číslo pana Kubicy, protože mi kolegyně našla jeho web a ten mi to řekl jinak, tak jsem nakonec šla k němu a jsme rozvedení od května. Snad už to máš za sebou, protože tyhle tahanice, to člověk kouká, koho si to vzal! 🙂 Hlavně syn z toho byl celej tumpachovej, proč tatínek odchází a tak.
Ten pan doktor je z Prahy, ale občas jezdí do Ústí, do Ostravy i do Budějic k soudu, protože mi to párkrát řekl do telefonu, že tam je.. Tak asi nemá jen klienty v Praze.