icon

Kdo pomůže s výběrem rodinného vozu

nataliepokac
7. čer 2026

Dobrý den,
ráda bych se zeptala, zda byste mi nedoporučili někoho spolehlivého z Prahy nebo okolí, kdo by mi pomohl s výběrem rodinného auta. Hledám větší rodinný vůz, ideálně nějaké MPV nebo prostornější auto pro rodinu. Autům bohužel moc nerozumím, takže bych ocenila někoho, kdo by mi pomohl nejen s výběrem vhodného vozu, ale případně i s jeho prověřením a kontrolou před koupí. Ideální by bylo, kdyby dokázal auto vyhledat podle požadavků, případně se mnou zajel na prohlídku a zkontroloval technický stav, historii vozu a celkově poradil, zda má smysl auto koupit.

Máte někdo osobní zkušenost nebo doporučení?

Předem děkuji za všechny tipy.

jana2235
Autor odpověď smazal
nataliepokac
autor
7. čer 2026

Děkuji moc za tip😊Podívala jsem se na jejich stránky i recenze a zatím to vypadá opravdu dobře. Přesně někoho takového hledám, protože autům moc nerozumím a nechci při koupi udělat chybu. Určitě je zkusím kontaktovat a uvidím, jak to dopadne. Ještě jednou děkuji za rychlou reakci a doporučení.

hojda
7. čer 2026

Nenápadná reklama? Povídají si dva nové profily???

zvalentova
7. čer 2026

Pokud byste zvažovali nové, mohu doporučit velmi příjemného a šikovného pána ve VW, kam se opakovaně vracím.

kakamila12
7. čer 2026
@hojda

Nenápadná reklama? Povídají si dva nové profily???

@hojda Jojo, a odpověď na ne úplně obvyklý dotaz během pěti minut, to je hezká náhoda 😀

pilzzee
Včera v 06:51
@kakamila12

@hojda Jojo, a odpověď na ne úplně obvyklý dotaz během pěti minut, to je hezká náhoda 😀

@kakamila12 A oba profily zalozene cerven 2026 😀 😀