icon

Sousedka po rozchodu přišla o byt a děti. Co dělat?

8. lis 2025

Ráda bych sdílela osud mojí sousedky, aby i některá z vás se nedostala do takového průšvihu, jako ona.
Rozvedená, 2 děti, střídavka. V létě si našla nového chlapa, celá natěšená, seznamovala ho i se svým ex, že s ním chce jít na pivko. V září se stěhovala i s dětmi k němu, pustila svůj podnájem. Tam od října bydlí nový nájemce. A sousedka? Už přes dva týdny bydlí u své mámy, byt 2+kk. S chlapem se rozešla, a teď nemá ani chlapa, ani byt, ani děti (ty musely zůstat u bio otce).

kakba
8. lis 2025

Sousedka si za to muze ale sama. Tohle nikdy nepochopim, ze nekdo takhle premysli. Ruzovy brejle hadra a jeste kdyz ma deti.

autor
8. lis 2025
@kakba

Sousedka si za to muze ale sama. Tohle nikdy nepochopim, ze nekdo takhle premysli. Ruzovy brejle hadra a jeste kdyz ma deti.

@kakba Taky jsem to nechápala. Ještě jsem říkala manželovi když se stěhovali, že je odvaz, kdyby přišel rozchod, co by dělala. Ale že to bude až tak rychlé jsem teda nečekala 🤔

lis6
8. lis 2025

A proč musej děti zůstat u bio otce?

j.a.n.i
8. lis 2025
@lis6

A proč musej děti zůstat u bio otce?

@lis6 No, nejspis netouzi po bydleni ve 2+kk s babičkou.

zuzkasim
8. lis 2025

Tak si najde nový podnájem, ne?

1pomnenka
9. lis 2025

Po 2 měsících známosti pustí pronájem a nastěhuje se k příteli, kterého téměř nezná? Chudáci děti, mají nezodpovědnou matku. Neznám žádnou takovou, děti jsou vždy na prvním místě. U ní ne, jak to tak čtu.

gbp
9. lis 2025

@anonym_autor Promiň, ale toto mi přijde čistě jako "drbací" zpráva. Ty, které jsou nastavené na to, aby se jim toto stalo, tvoje zpráva stejně před ničím neupozorní a nevaruje. Navíc jsi tam nebyla, nevíš co a jak bylo. Ano, zamilovaní lidé jsou slepí, ale taky se můžou v životě stát věci, za které si člověk opravdu nemůže jen sám. Mně se třeba staly a jsem opravdu opatrná v tom někoho nějak soudit.

j.a.n.i
9. lis 2025
@gbp

@anonym_autor Promiň, ale toto mi přijde čistě jako "drbací" zpráva. Ty, které jsou nastavené na to, aby se jim toto stalo, tvoje zpráva stejně před ničím neupozorní a nevaruje. Navíc jsi tam nebyla, nevíš co a jak bylo. Ano, zamilovaní lidé jsou slepí, ale taky se můžou v životě stát věci, za které si člověk opravdu nemůže jen sám. Mně se třeba staly a jsem opravdu opatrná v tom někoho nějak soudit.

@gbp No, ono si za vetsinu veci či závažnější následky nekterych neovlivnitelnych veci člověk minimálně zcasti sam muze, akorát si to nechce priznat.

gbp
9. lis 2025
@j.a.n.i

@gbp No, ono si za vetsinu veci či závažnější následky nekterych neovlivnitelnych veci člověk minimálně zcasti sam muze, akorát si to nechce priznat.

@j.a.n.i máš pravdu. Narodil se...a proto se to deje, blbe si postavil dům...a proto mu ho stoletá voda smetla, měl blbe geny...proto se mu narodilo postižené dítě...

miryp
9. lis 2025

S tebou musí být radost se přátelit, když ti přijde v pořádku prát prádlo jiných na sociálních sítích...

j.a.n.i
9. lis 2025
@gbp

@j.a.n.i máš pravdu. Narodil se...a proto se to deje, blbe si postavil dům...a proto mu ho stoletá voda smetla, měl blbe geny...proto se mu narodilo postižené dítě...

@gbp No, co si budeme povidat ono je to s tim domem vetsinou spis tak, ze ho nepojistil a pak nema nic, pripadne ho stavi tam, kde mu ho pojistovna na povoden odmita pojistit, cim to asi tak může být.
A zbytek nehodlam komentovat, psala jsem za vetsinu a normální clovek pochopi, co jsou ty pripady, které do te většiny nespadaji...

autor
9. lis 2025
@miryp

S tebou musí být radost se přátelit, když ti přijde v pořádku prát prádlo jiných na sociálních sítích...

@miryp Co je na tom říct co se stalo, a varovat ostatní, aby je nenapadlo něco podobného? Někdy se ženský z nového chlapa zblázní, a podívej kam to vede.

denisoki
10. lis 2025

@anonym_autor 🙂 Myslím, že tohle není potřeba sdílet na sociálních sítích...každá normální ženská se nestěhuje po tak krátké době k chlapovi s dětmi...a která ano, tak té to stejně nepomůže 😀