Zařídím si trvalý pobyt u přítele. Zvednou mu alimenty?
Ahoj resime s přítelem můj trvalý pobyt u něj ...Nejsme si ale jisti zda když do rodinného rozpočtu přibyde muj plat tak zda se mu nezvedne výživné na dceru. .Má někdo zkušenosti ? Předem děkuji 🙂
pokud se vratim do stare prace, tak na 100% zurocim, ale verim, ze i jinak s tim najdu praci v pohode...do hlavy to samo nejde, uz vubec ne v mem veku a s nespavym miminkem, ale zase mam system, jak to do te hlavy dostat....alespon castecne 🙂
@andelka to nerozporuji, ale i tak je humanitni a humanitni...co jsem opravdu nechela byl jakykoliv pedak. Tohle je obor, se da uplatnit v diplomacii, statni sprave, u policie, v HR...i kdyz zrovna tam bych to uplatnovat nechtela🙂 Ve sve podstate je to dost vseobecne, i kdyz...zadny obor cloveka nespasi a nenaserviruje mu vysnenou praci, kdyz ten clovek sam neni proaktivni🙂
@andelka humanitní obory se asi hůř uplatňují, ale on každý nemá hlavu na techniku 😅
@nonnni
@blahova_andrea no já jsem taky humanista právě 😅 technika jde kolem mě nepovšimnuta, nepochopena. 😀
Určitě bývalému manželovi navrhnu zvýšení alimentů na naše společné dítě, až se sestěhuje se svou milenkou a jejím dítětem do jeho domu. On už má nový začátek za sebou, teď je řada na mně.
@katerina20@ Nemusíš být jeho manželka, stačí jen že bydlíte spolu, tudíž se to bere z ohledu toho že, není na výdaje sám na nájem na jídlo atp. Protože už s ním je někdo kdo má taky teda plat. Ale pokud ho nemáš a neděláš tak on na tebe vyživovací povinnost nemá, protože nejsi jeho manželka. Takže asi tak. Bydlela jsem s manželem 5 let a měla jsem trv.bydliště jinde. Právě kvůli tomu.

@nonnni obor zní skvěle, to by mě taky bavilo. Uplatníš to pak v praxi?