6letý kluk mě chtěl v bazénu podplavávat a vzít na ramena

147899
12. kvě 2015

Dobry den. Jsem svobodna zena v zralem veku - bezdetna. Moje znama mne pozadala jestli bych nemela cas k varovani jejiho kluka kteremu je 6 let. Slibila jsem. Stravila jsem vikend v luxusnim dome s bazenem. Klucik hned nalehal ze se pujdeme koupat. V bazenu mne ale jeho chovani trochu prekvapilo..porad mne chtel podplavat mezi nohy a dokonce vzit na ramena ze mne bude neest! Samozrejmne jsem mu to nedovolila..prej maminku uz nesl! I kdyz voda nadlehcuje..ale je to dite a ja vaxim pres 60 kilo! Bylo mi to divne..kdyby to delal dospely chlap tak to chapu- libi se mu moje prdel..ale. 6 lety kluk?? Jeho mame jsem jenim rekla ze jsme blbli v bazenu. Nic vic. Byla jsem trochu zmatena a bala se velmi z obvineni z nejakeho obtezovani ditete nebo co..Delaji neco takoveho vase deti?

kaatulka
12. kvě 2015

Nechci se nikoho dotknout, ale tohle asi neni mysleno vazne, ze ne?😀

kajalka
12. kvě 2015

Zvláštní chování ženy ve zralém věku.. 😀

ronyx
12. kvě 2015

Musím se přiznat,že jsem si to přečetla,ještě tu nebyl žádný koment a hrozně dlouho uvažovala co na to napsat,nakonec jsem raději nepsala nic 😀 Taky mi to trošku hlava nebrala 🙂

asineda
12. kvě 2015

Když se rozdávala blbost, tak šla paní hned třikrát 😀

fykyska
12. kvě 2015

kdyby to delal dospely chlap zaklepu si na celo ze asi moc dospely neni 😉 ale deti takhle blbnou ja ted teda nevim, jestli se ma clovek zarazet nad otazkou nebo chovanim vlastne koho?!
, obzvlast v tomhle veku skakaji do vody, predvadi se kdo vydrzi pod vodou dele, podplavavaji pod nohama, ruzne se strkaji a osahavaji 😀 stahuji plavky 😀
dyt je mu 6 myslim ze je jeste ve veku kdy si nějaký podplavani a noseni ,,tety,, ve vode nespojuje s nejakym sexualnim harasenim..
a pokud vy nejste uchylna prominte nemyslim to zle! a s ditetem proste jen blbla nemusite se bat nejakeho obvineni...

holky a pani třeba jen vazne nevi..

kachnanek
12. kvě 2015

Já teda hlavně nechápu co má být "varování kluka".

elvira
13. kvě 2015

Varování kluka má být hlídání, někdo to tak říká...
Bezdětná žena ve "zralém" věku může mít různé dojmy a pocity - bohužel to vidím u své švagrové...
Takže se nesměju...

jamia
13. kvě 2015

Zralá bezdětná žena je patrně další zralý chlap, který si u představy malého kluka mezi nohama honí lachtana. Fuj.

kamila297
13. kvě 2015

nejste náhodou na dlouhodobém pobytu v Bohnicích? 😀 😀 😀

konoupek
23. kvě 2015

Já teda nevím,ale paní se jen zeptala,pže evidentně nemá s dětma zkušenosti,ale kdo tu odpovídá,jako s prominutím kravka je většina z vás milé dámy-matky.