Družinářka mi nechtěla vydat dítě, protože jdu nevhod
Holky, co byste delaly, kdyby vam ve druzine rekla druzinarkA, ze dite vam nevyda, protoze jdete nevhod...ze neco probiha ... v me situaci zrovna bezprizorni behani deti pred skolou
@sarihy
tak předpokládám, že tazatelka vysvětlila družinářce, proč si chce dítě vyzvednout v tu dobu. jsou situace, kdy je to prostě nutné a proto budu vybírat takovou školu, kde to bude možné a v pohodě se domluvíme 🙂 chápu, že jsou určitěé časy pro vyzvedávání atd, pokud není potřeba, časy s klidem dodrží každý
@sarihy já tě přeci za to neodsuzuju. jen si to neumím představit. nehodlám tu rozebírat co bych dělala, kdyby mi nic jiného nezbylo, kdybych tam žila, kdyby kdyby...naštěstí to řešit nemusím a co bych teď napsala, to by v reálu stejně nemusela být pravda. mám menší děti, kdo ví kam oni i já psychicky vyspějeme až budou ve druhé třídě. každopádně jsou to jiné děti a v jiném prostředí.
z jedné strany se ptáš, co kdyby nebyla jiná možnost a zakončuješ, že kdybys měla pochybnosti, tak do toho nejdeš. tyto dvě věty se vylučují, ne? buď nemáš jinou možnost a tudíž do toho jdeš i přes pochybnosti a nebo tedy máš pochybnosti a nejdeš do toho a najdeš tedy jinou alternativu 😉
Holky diky za odpovedi...holt se budu muset podridit i kdyz s tim vnitrne nesouhlasim...do druziny nebude chodit vecne nastesti
@j.a.n.i tomu, abych nebyla vystavovana neprijemnostem...protoze i kdyz mi rekli, ze muzu kdy chci...tak verim, ze ted me tam vsechny druzinarky nenavidi a budou se ksichtit...ja na to nemam na tohle...radsi se temto pohlefum vyhnu...dnes se bojim tam jit...protoze na me urcite vyjede, ze jsrm sla do reditelny
Kazdopadne napisu..jak to dopadlo 😀
nedej se, svoje dítě si můžeš vyzvednout kdykoli a pokud jen běhají před školou, není co řešit.
@elu když bude mít řeči, tak ji řekni, že ses nikde nedočetla otom kdy dítě smíš a nesmíš vyzvedávat a tak ses šla zeptat toho kdo tomu cirkusu velí. Bude to nepříjemné, ale není to žádný podraz ani nic za coby ses měla stydět, prostě něco nebylo jasný a tys to chtěla vysvětlit 😉
Tak dnes jsme se minuly...tak uvidim zitra, to pro ni pujdu po obede

@blahova_andrea A kdyby ti nic jiného nezbylo? A kdy je ta hranice, kdy to dítě tohle zvládne? Ano, je to PRaha, ale budeme tu žít celý jejich školní život, tak je musím učit pohybovat se bezpečně co nejdříve, abych se pak o ně nemusela bát. A navíc jak jsem psala - kdybych měla jen za nehet pochybností, tak do toho nejdu...