Jak obléknout dítě do školy v chladnějším počasí?
ahoj všichni mám takový dotaz či problém dneska byl můj kluk 7,5 roku ve škole dala jsem mu ráno na sebe rifle tričko z krátkým rukávem a fleecovou mikinu a říkal že mu je zima tak nevím
já sama jsem mělo na sobě to samé a bylo mi tak akorát tak nevím
a přijde mi to blbý už teď mu dávat softshelku nebo podzimní vestu
aby mi Nezchoulostivěl
fakt si nevím rady
Záleží na počasí.
My tu máme ráno i 9C jedem před 7hod.
1.9. jsme měli zahájení venku na dvoře.
Měl džíny,. košili a podzim soft bundu,
2.9. měl triko a dzinovou košili, vyhodila jsem ho u školy. Pak odpo šel už jen v triku a košile v tašce. Jak se tu psalo, pokud mu je zima dám mu něco navíc, sundat to může vždy.
Teď jdou na dětskou oslavu na celé odpoledne. Je 25C a na sluníčku teplo. Ale ve stínu zase chladno, takže jdou s batůžek a nahradím oblečením ať se můžou priobleknout. Neřeším jak to mají ostatní
@kristina257 dcera 7,5 měla tenké punčochy,šaty s krátkým rukávem a lehkou mikinu ...chvilku ji když jsme čekali na otevření školy bylo chladno ale pak už mikču sundala,já měla kalhoty ,tričko s krátkým a sáčko to jsem taky po chvíli sundala ..jsme od Opavy ..a ráno bylo 18 stupňů při odchodu už 21.Jinak neřídíme se tím kdo je jak moc či málo oblečený ale tím aby bylo fajn nám 🙂 Pokud máte chladná rána či chladněji tak normálně kalhoty ,dlouhý nebo krátký rukáv a mikinu třeba i lehce teplejší nebo lehkou bundu ,vždy se umí vysvléct 🙂 já si raději popřípadě odlozim než aby mi nám bylo chladno 🙂 teď už bude počasí všelijaké.
U nás je ráno opravdu chladno, už i jinovatku jsme viděli 🙂, takže dětem jsem na cestu do institucí dala mikinu a softshelku, na nohách sofsthelové kalhoty. Když jsme šli kolem poledne domů, už to bylo jen na mikinu. Každopádně i tak už mají děti zase rýmu a kašel ☹.
@kristina257 vnímání chladu a tepla je velmi individuální. Moje dcera je třeba velmi teplomilná a má to tak o 4st. jinak než já. Mě je například už zima a musím mít bundu a ji stačí lehčí mikina. Chvíli mi trvalo, než jsem se naučila, jí důvěřovat. Děti nejsou pitomý, moc dobře přece cítí, jak jim je 🤷🏼♀️

@konidana kdysi jsem měla pletenou vestu na doma. V interiéru to i chápu, já jsem zmrzlik. Ale venku mi to přijde nic moc.