Jak vybrat hodinky s GPS pro druháka?
Dotaz. Holky prosím o radu. Jaké hodinky nejlépe s GPS a nouzovým voláním koupit do 2 třídy (po prázdninach bude chodit domu sama).?
Jeden úsek jde přes dost frekventovanou silnici.
Nevyznám se chytrých hodinkách, mobil moc dávat nechci, hodinky by byly praktičtější.
To se dá i zona nadstavit, že vás upozorní, když překročí určité hranice?
U nás hodinky ve škole mohou mít, ale musí je mít v režimu, buď vypnout nebo na nich mít nastaveno režim škola. Na těch našich jde nastavit čas od kdy do kdy je ve škole. Jinak hodinky jsou spíše větší, takže třeba dcera je má většinou v aktovce. My je kupovali hlavně na dobu, kdy jde odpoledne ven. Poradila bych se s rodičema, zda je vůbec využije.
Já byla ale překvapená, jaké jsou rozdíly ve velikosti těch hodinek. Když mluvíme pořád o dětských, některé jsou fakt velké i na dospělou ruku.
@ada22 To zase není úplně pravda, že jsou všechny velké. Když se podíváte třeba na Carneo model Tiny, tak ty jsou opravdu příjemné velikosti. Na malé dětské ruce nevypadají směšně, na rozdíl od některých jiných hodinek. Za mě je to určitě kritérium, podle kterého se hodinky vyplatí vybírat.
@ditkla Neboj, moderní smart hodinky jsou navržené tak, aby všechny funkce spolu hladce spolupracovaly 👏 Pokud se někdy objeví nějaký drobný zádrhel, obvykle stačí aktualizace softwaru nebo restart hodinek. Takže zblbnout by to nemělo.
@diaxi Tak alespoň já jsem taková, že mi vyskočí kdekoliv jakákoliv aktualizace a hned na to klikám, aby se udělalo, co je potřeba 😀
@moundi Za takové lidi jsou podle společnosti rádi. Protože to bereš zodpovědně. Ty aktualizace totiž nedělají jen tak z nudy, protože by neměli co jiného na práci. I když se to někdy může zdát jinak. Ale je to tím, že si lidé rychle zvyknou na něco a pak se jim špatně mění zaběhnuté návyky a fungování. Ale kde bychom byli, kdybychom pořád zůstávali jen u toho samého? Nikdo by se ani nedozvěděl o těch smart hodinkách 😀

@vanessia7 Například když odpadl kroužek a museli skončit dřív, mohl mi hned zavolat, jestli má jít domů nebo na mě počkat. I venku, když je s dětmi, vím, kde jsou. To i sousedka říká, že je to fajn věc. K tomu nastavení zóny, kde se má zdržovat, jsme se zatím uchýlit nemuseli, ale máme to taky vyzkoušené. Nenapadá mě takhle rychle, co bych ještě zmínila, ale je toho víc. Můžu průběžně doplňovat 😀