icon

Jak vybrat hodinky s GPS pro druháka?

nykita
23. kvě 2023

Dotaz. Holky prosím o radu. Jaké hodinky nejlépe s GPS a nouzovým voláním koupit do 2 třídy (po prázdninach bude chodit domu sama).?
Jeden úsek jde přes dost frekventovanou silnici.

Nevyznám se chytrých hodinkách, mobil moc dávat nechci, hodinky by byly praktičtější.

Strana
z8
vanessia7
7. pro 2025

@moundi Tak úplně jedno to těm dětem není, pokud už jsou puberťáci, asi mají své ne zrovna čisté úmysly 😂 Ale obecně ano, v podstatě to, co oni chtějí, ty hodinky zvládají.

drtatko4
8. pro 2025

@moundi A podle mě ani nevědí, co všechno můžeš sledovat. Protože nač by měli v telefonu – pokud nějaký vůbec mají – nainstalovanou aplikaci na hodinky. Možná ani nevědí, že se to dá takto využívat. Vědí jen, že přes ni jim můžeš zavolat nebo tak něco. Na jednu stranu je fajn, že v tomto ohledu žijí v nevědomosti 😄

ditkla
8. pro 2025

@drtatko4 Myslím, že do určitého věku o tom nemají ani tušení, což je fajn, ale jakmile jsou větší, umí pracovat s technikou lépe než všichni dospělí dohromady. Takže si to bez problémů buď vygooglí, nebo jim to prozradí někdo starší…😂

drtatko4
9. pro 2025

@ditkla Ještě že jsme se tak daleko nedostali 😀 Protože mně tyhle hodinky maximálně vyhovují 😀

klar_tek
10. pro 2025

@drtatko4 Kéž bys měla pravdu, že o ničem nevědí, ale asi to tak úplně nebude. Alespoň když se podívám na děti ve svém okolí, někdy mě dokážou překvapit.

moundi
10. pro 2025

@klar_tek Dnesni deti toho podle me vi vic, nez by musely 😀 Vzdy ale rikam, ze vsechno je o vychove. Netreba delat vylozene nejake tajnosti ani kolem tech hodinek. My jsme si rekli, co vsechno se s nimi da delat, co se tam da zkontrolovat a jak se daji vyuzit. Ale nemusi vedet, že obcas jako maniacka vsechno sleduju 😀

ditkla
10. pro 2025

@drtatko4 Držím palce, ať vám to dlouho vydrží. Ale nikde není řečeno, že i když to dítě přijde na to, jak to funguje, tak že každé bude spekulovat, jak to obejít...

Strana
z8