icon

Jsou přezuvky a boty na tělocvik školní potřeby?

11. srp 2025

Ahoj, jsem rozvedená. Chtěla jsem, aby mi ex dal půlku peněz na školní potřeby. Koupila jsem dětem dražší přezůvky a boty na tělocvik-ortopedické. On tvrdí, že přezůvky a boty na tělocvik nejsou školní potřeby a nepřispěje. Jak to vidíte Vy? Děkuji

volfikovi
11. srp 2025

@anonym_autor Dle mě to jsou školní potřeby ..mi to třeba máme na školních stránkách jasně napsáno co se má koupit ( i na tv , domácí práce atd ) tím bych to považovala za školní potřeby.

jaja01k
12. srp 2025

Vidím to tak, že je tvůj ex blbec, promiň. A jinak ano, přezůvky a boty na tělocvik beru jako školní potřeby.

autor
12. srp 2025

Děkuji oběma za názor, myslím si to samé.

cherie24
12. srp 2025

Ano, jsou to školní potřeby. Přijde mi to úplně stejné, jako kdyby ti řekl, že batoh není školní potřeba. Nebo má dítě vzít učebnice do igelitky a po škole chodit ve fuseklích? 🙂

andelka
12. srp 2025

Je to základní potřeba na výuku tělocviku, který je povinný. V nevhodném oblečení a obutí nemůže absolvovat výuku.
Mně ex taky většinou přispívá a mimo běžné pomůcky ( psací potřeby, sešity, obaly) tam zahrnuji i přezůvky , věci na vv, tv. Obědy platí on a srps každý jednomu.

majaveja
12. srp 2025

Souhlasím, že je to školní potřeba. Na druhou stranu, pokud byly dražší, asi by bylo fajn se na tom předem domluvit, jestli jsou tak drahé opravdu potřeba. Mně třeba přijdou dostatecne bačkory kolem 300 Kč a boty na tělocvik kolem 500 Kč.