Školní přezůvky, jaké kupujete?

zelva
3. čer 2015

Maminky, prosím o radu. Syn půjde v září do první třídy a dosud nosil do školky klasické bačkůrky. Jaký typ přezůvek kupujete svým prvňáčkům? Klasické bačkůrky už asi ne, tuším. Děkuji moc za příspěvky.

lv
3. čer 2015

Malá měla Befado, jak látkové balerinky a crocsy

mamkamarketa
3. čer 2015

Syn nosi sandale keen

zzuzinda
3. čer 2015

Já kupuju Adamovi bačkorky v CCC. Mají i polský certifikát, mají suchý zip, takže jdou utáhnout. Adam má štíhlou nohu, takže bačkorky mu padají a tyhle ne. Kupovala jsem je už do školky a dětem jekupuju i na léto jako plátěnky.

sarihy
Autor odpověď smazal
Zobraz
kyti75
3. čer 2015

Syn nosil do páté třídy klasické backory. Od 6.třídy nosí crocsy, ale originál, at si neničí nohu. Je mu 15. Asi bych volila befado otevřené, at se nepoti noha. Mladší synové je teda budou nosit místo bačkor. Crocs mi přijdou spis pro větší, malé děti přece jen víc běhají, tak at maji zpevněnou nohu.

ia.
3. čer 2015

taky nad tím přemýšlím, ve školce i doma má bačkůrky zn.ciciban, do školy jsem uvažovala že mu budu dávat nějaké lehké sandály, možná keen, ty má rád. Crocsy dávat nechci.

krystalka
5. čer 2015

Mám prvňáka a koukala jsem, že docela hodně dětí tam nosí ještě klasické látkové bačkory....syn tedy už od školky nosí plátěnky Befado, mají trochu odvětranou podrážku, jsou na suché zipy a dobře se dají utáhnout - syn má hodně úzkou nožku...a Befada jsou prakticky nezničitelné, ty obyčejné látkové měl hned prodřené a podrážky sešlapané, tyhle vydrží krásné dokud z nich prostě nevyroste 🙂

leg
5. čer 2015

Malýmu se hodně potí nohy, tak do školky nosí bačkůrky od Fare a s pocením není vůbec problém a řekla bych, že patří k těm odolnějším.

jezevec
5. čer 2015

befado mel ve skolce i v prvni tride, jsou za mne teda NEJ ale dost deti nosi crocsy ci klasika pantofle, coz nevim,docela pobehavaji ci obcas hrajou lehky fotbalek na chodbe,takze to neni idealni.-)

verjanja
10. čer 2015

Ještě ve 2.třídě klasické bačkůrky. Tráví v nich 5hodin denně a tak chci, aby bota byla uvnitř tvarovaná. Malá má úzkou nožku, takže se špatně shání, mám pocit, že téměř všichni šijí na šířku slona. V CCC mi řekli, že klasický bačkůrky nemají, že maminky dětem kupují nějaký takový ty barevný kecky s bílou podrážku, tak jsem odešla, protože ta bota uvnitř byla horší než jarmilky. Hladká plocha a zespodu tenká guma. Starší syn nosí nazouváky.

myskin
11. čer 2015

Ve školce dcera noslila kožené sandály (Ecco, Superfiy), do školy nosí bačkory Superfit, jsou jediné ve kterých se jí nepotí noha.

betelgeuzz
11. čer 2015

Holky nosí do školky befada a předpokládám, že i do školy jim tyhle boty budu kupovat (v podstatě stejný styl jsou MB z CCC, skoro mně přišly i měkčí, ale vedle sebe jsem je neměla). Ty klasický bačkůrky jsem vzala jednou, protože dceři rychle vyrostla noha a to byl teda děs. Aby nepadaly z nohy, musí být skoro bez nadměrku a hned jsou malý. Není důvod, aby mělo dítě stélku tvarovanou, rovná je naopak lepší, aby se chodidlo namáhalo a pracovalo.

misi78
14. čer 2015

Nám rekli na schuzce, ze maji mit klasicke papucky, stejne jako ve skolce 🙂

pettule
14. čer 2015

Nazouvací Befado 🙂. Podle mě nej, nej, nej 🙂. Malý bude teď končit první třídu 🙂.

antarres
14. čer 2015

určitě Befado , mají pásek přes nárt se suchým zipem....Befada jsme měli už ve školce, teď je máme ve škole a budu je kupovat i mladší dceři 🙂

lucasice
1. čer 2020
Uživatel lucasice je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od lucasice.

Kupovaly jste prosím někdo k papučkám i pytlík? U nás děti nemají skříňku a boty věčně rozházené, uvažuji tedy nad sáčkem.