Krátká trička pro desetileté dívky: Jste pro nebo proti?
Ahoj, chtěla jsem se zeptat jaký máte názor na nošení krátkých triček u holek v 10 letech. Dcera mě teď přemlouvání abych ji nějaké to triko koupila, ale já jsem proti. Přijde mi to moc vyzývavé , aby v 10 letech chodila s odhaleným pupinkem. Co vy si o tom myslíte vy ?
@veronikav31 Jsou stejné...jsou takové, jak jim umožní dnešní doba...my jsme nebyli lepší. Kdybychom vyrůstaly teď, budeme stejné jako naše děti.
@exbordelar já na dnešní mládež nenadavam, protože děti jsou obrazem rodičů a vím to moc dobře.vsichni říkáte,že naše generace byla stejná jako ta dnešní, možná v obraze ano a přesto je dost velký rozdíl.v dnešní době se s dětmi víc mluví,jsou dohody,je méně bití.teda alespoň u nás se s dětmi snažíme na hodně věcech domluvit se,zákazy příkazy téměř nejsou.muj brácha kdyby měl naše děti doma,tak je bije od rána do večera a přesto se s nimi dá domluvit bez toho,i když s dcerou je to někdy těžší.dcera má tzv.prvni pubertu,točí očima,odmlouva,dělá si některé věci po svém,ale ví kde jsou meze a slušné chování.
@veronikav31 To máš pravdu, víc se mluví...naše generace se poučila. Ale jinak nátura dětí a všeho je stejná, jejich puberta a postoje ke škole...je všechno s ohledem na současnou dobu a nás jako rodiče. Ale já bych byla stejná vyrůstat teď.

@veronikav31 vzdyt ja netvrdim, ze je to zbytecne, rikam to taky 😃 jen je sranda, jak jsem jako pubertacka nad tim kroutila ocima a ted jsem jak tehdy babicka a mamka 🙊
A u nas teda na zakladce se take takhle prisprostle zdravilo 🤐 ja teda ne, byla jsem slusna holka 😀 ale mi vrstevnici? Cus pi*o, byl standart… a to se bavime o dobe pred 30 lety… ja myslim, ze si to nase detstvi a mladi idealizujeme. Stejne jako nasi rodice a prarodice si mysleli, ze byli o hodne slusnejsi, vychovanejsi, jini a lepsi. Ne nebyli 😁 a nejvice me bavi na tom to, ze kazda generace nadava “na tu dnesni mladez” - a pritom je to ona, kdo ty nevychovance vychoval 🫠😁