icon

Malý nosí svačiny domů ze školy. Jak ho motivovat, aby ji snědl?

modelis
16. zář 2019

Už jsme za rok vyzkoušeli kde co tu, aby snědl.
Necháváme mu i sám si vybrat, ale to taky není sláva.
Nejraději si bere vanocku, piškoty, občas něco jiného.
O pití nemluvím, pry nemá čas jist a pít, či výmluva, že neměl hlad, přitom doma hned sní druhý oběd, svacu a pak i večeři.
Jak ho motivovat, popřípadě nějaká ráda?
Děkuji

Strana
z2
aselluska
17. zář 2019

@j.a.n.i vždyť jsem to psala hned v prvním příspěvku, že mě to teď zpětně mrzí!

aselluska
17. zář 2019

@fire85 já taky! A vůbec jsem tu odpověď nepochopila. Ale to je asi o rodičovské lásce ... I přes to že věděli, že to nejím, mi je dělali dál a jak píšeš doufali, mrzí mě to, ale už s tím nic neudělám zpětně 😕

j.a.n.i
17. zář 2019

@fire85 Delat problem z nedojede svaciny je opravdu znakem nerozumu, ceho dosahnes, akorat toho, ze ti to ditko prestane verit a bude je vyhazovat.

j.a.n.i
17. zář 2019

@aselluska No, a ja psala, ze za to v principu nemuzes ty, ale rodiče svym hloupym pristupem.

ah1234
17. zář 2019

@merope dik za typy, skusim si drzat stale plnu sklenku vody.. je to so mnou hrozne a partner je na tom rovnako, ak nie horsie. Syn to po nas zjacne "zdedil", priznavam, ze v najvacsich horucavach som mu davala zriedenu jabkovu stavu, lebo dokazal cely den nic nepit..

fire85
17. zář 2019

@j.a.n.i ano nech radsi dite bez jidla

modelis
autor
17. zář 2019

@lolam10 psychologa, psychiatra řešíme víc jak 5 let :(
Byl vedený na gastru kvůli poruše příjmu potravy a pití a taky s tím nic neudělali, jen nějakou dobu měl nutridrinky, aby přibral, vyrostl
Jinak on krom vody, mléka nic nevypije, bohužel, hned začne zvracet (byl hooodne refluxove dítě)

j.a.n.i
17. zář 2019

@fire85 Ty máš evidentně problém s pochopením psaného textu... no nic. Ale každopádně mezi snídaní a obědem a obedem a večeří fakt ještě nikdo hlady neumřel.

jane_1
20. zář 2019

Váha je ok🙂 ve škole děti moc nejí ani nemusí mít hlad. Když si vzpomenu na svoje dětství, nebyla jsem jiná 😀

jolisha
23. zář 2019

Děti na to ve škole jednoduše nemají čas 😀 o přestávkách mají spousta jiné práce😀

Strana
z2