icon

Originální dárek pro učitelku a vychovatelku. Máte tipy?

20. kvě 2025

Holky, poradíte mi prosím co pěkného koupit paní učitelce a vychovatelce ke konci roku? Děkuji.

madbetka
20. kvě 2025

Já jako učitelka úplně upřímně nejvíc ocením, když mi rodiče dají pozitivní zpětnou vazbu - řeknou nebo napíšou. Osobní vzkaz, ve kterém mi poděkují za moji práci, je pro mě největší odměnou, jakkoli to zní jako klišé. Nebo když mi dnes holčička řekla, že maminka doma říkala, že by si přála, abych učila i jejího brášku, až půjde do školy…
Pokud ale chceš dárek, tak se přimlouvám za něco jedlého. A nebo po pravdě říkám, že kdyby mi rodiče koupili laminovací fólie do zásoby nebo předplatili kredit na ucitelnice.cz, budu šťastná jak blecha 😄

felis
20. kvě 2025

Na ZŠ jsem dávala víno (to tekutý) a třídní i poukázku do knihkupectví a pridavam osobni vzkaz: podekovani a přání hezkeho léta.
Na SŠ na této vlne pokračuju 😃 loni (po prváku) mě na oplátku třídní od dcery překvapila, ze mi v srpnu do Bakalářů poslala podekovani s fotkou knihy, kterou si za ní koupila s tím, ze na mě bude myslet, až podle ní bude vařit (koupila si kuchařku). Bylo to "jen" za 300,-, ale i tak to evidentně potěšilo. Letos to bude zas víno a poukázka (tentokrát asi DMko nebo Notino) 😃
Mě vsechny ty pracholapy prijdou zbytečný a zahlcujici 🙈 a kytky a cokolada taky - toho dostanou mraky... stejně tak hrníčky, lžičky, klíčenky 🙈 ještě tak zrcátko, hezká látková nákupní taška... no, jsem v tomhle zkrátka praktická 😃

drtatko4
21. kvě 2025

Hlavně nic takového, u čeho si řeknete, že si to někde vystaví a bude jí to připomínat děti a třídu. Nebude. Je velká pravděpodobnost, že si to doma ani nikam nedá. To už je opravdu lepší zůstat u kytek, než kupovat zbytečnosti.

andelka
22. kvě 2025

Čaj Sonentor, suché plody v čokoládě a asistentce poukázku do DM a velkou kytku k tomu. Příští rok jdeme jinam a dva roky byla skvělá.