icon

Podpořte petici pro návrat dětí do škol.

teru_k
11. dub 2020

Ahoj všem, můj syn mě poprosil, abych začala řešit, že nechce být pořád doma. Tak jsem se rozhodla založit svoji první petici a trochu ho podpořit. Petici najdete zde:

https://www.petice.com/petice_zoufalych_rodi_za...

Děti chtějí do školy, stýská se jim po kamarádech a mají nárok na kvalitní vzdělávání. Zavření škol do září nevyřeší problém, děti budou muset fungovat nějak i v létě.

Pojďme je podpořit a bojujme proti strachu a šíření paniky!
Děkuji za každou podporu či sdílení!

Tereza

P.S. Podepsat můžete, ikdyž nejste zrovna rodiče dětí školního věku.

ilonne
8. kvě 2020

@marcicek84 S tím nemám problém.

anina32
8. kvě 2020

@marcicek84 Prosím hecni se 🙂

ilonne
8. kvě 2020

@marcicek84 A předpokládám, že mi najdeš i ten "manuál k manuálu".....

marcicek84
8. kvě 2020

@anina32 podle času, my teď máme jinou práci, děláme bazén, takže kopeme, rovnáme terén, tedy podle toho, zrovna @illone když není ředitelka, tak to je nerelevantní ta ví jen to, co ji bylo řečeno ředitelem, určitě nečte jeho poštu...já taky svým podřízením nesděluji každý prd, který jim primárně není určený...

marcicek84
8. kvě 2020

@ilonne jaký manuál k manulálu?

anina32
8. kvě 2020
ilonne
8. kvě 2020

@marcicek84 Myslím to, čím nazýváš "noty pro ředitele".

marcicek84
8. kvě 2020

@ilonne nejsem ředitel školy, ptej se svého nadřízeného, toto tvrdí Plaga, že k tomu manuálu měli dostat podrobnosti...a to není veřejný dokument, aspoň o tom nevím...

ilonne
8. kvě 2020

@marcicek84 A za co se ti tedy budu omlouvat? Já jsem napsala, že žádný další dokument kromě manuálů není a to není. Pokud mi tento dokument předložíš, velmi ráda se ti omluvím....

blondynka400
8. kvě 2020

@marketa11112 no nevím, co vše jsi vysvětlila. Na to, na co jsem se ptala, jsi mi konkrétně neodpověděla.

marcicek84
8. kvě 2020

@ilonne ale najednou lavíruješ? aha, protože si musíš být vědoma toho, že toto od ministra Plagy o těch rizikových skupinách veřejně zaznělo, jenom jsi tady chtěla dělat blamáž...já se nebavila o dokumentu, jen, že šly ředitelem škol k manuálu podrobnosti, takže běž už s tím do háje, prosím tě....celé jsi to překroutila a chceš z toho vyváznout bez újmy...no výborně, tak to si s tím dohledáváním veřejného prohlášení ani nebudu dělat vrásky, vlastně ti ani nic nepotřebuji dokazovat...teď jsi všem v diskuzi dala jasný důkaz o existenci toho prohlášení..je jasné, že se k dokumentu pro ředitele dostane jen ředitel a že není veřejný, ale to prohlášení veřejné z úst ministra Plagy existuje...

pratensis
8. kvě 2020

@marcicek84 Musím se zastat @ilonne. Nějak mi z její poslední zprávy uniká, v čem by ta blamáž měla spočívat nebo co by měla vědět a taktický zamlčovat.
Jinak i mě by ono prohlášení ministra Plagy zajímalo, také jsem nic takového nepostřehla.

puhelin
8. kvě 2020

@marcicek84 Tak to prohlaseni ministra predloz, at sve tvrzeni podporis

marcicek84
8. kvě 2020

@pratensis říkal to jednou z tiskovek po vládě, že ředitelné dostali manuál a k tomu jim šly podrobnosti, pak taky jak jsou vydefinovány rizikové skupiny a co je ta rizikovost, že kombinace 2 rizikových skupin...
@puhelin projeď si záznamy a vyhledej si to, jak jsem psala, je to časově náročné...

puhelin
8. kvě 2020

@marcicek84 Ve svych prispevcich tady zadne jeho prohlaseni nemas

pratensis
8. kvě 2020

@marcicek84 Jenže o těch pravidlech kolem rizikových skupin by se asi měli dozvědět nejen ředitelé škol. Nějak mi uniká mechanismus, jakým by pro ostatní mohlo být závazné něco, co je obsahem jakéhosi dokumentu určeného jen ředitelům škol.
Jako možná v té tiskovce cosi zaznělo, ale kdoví, co to bylo.

anina32
8. kvě 2020

@marcicek84 O vyhledání jsem tě jako první žádala já, pokud někde najdeš, že tvé informace byly relevantní, tak já se ti klidně omluvím a nazvu tě klidně královnou koníku. V opačném případě tu ale jen šíříš poplašné zprávy a bludy, je ti to jasné?

marcicek84
8. kvě 2020

@puhelin ,
@anina32
@pratensis
holky vše je veřejně dostupné na internetu, vy to chcete mít do puntíku naservírované, protože si jste vědomy té časové náročnosti, nenechám se vyhecovat, když na to teď čas nemám a nevím ve kterém přesně to bylo, musela bych to projíždět a upřímně se mi teď ani nechce...

pratensis
8. kvě 2020

@marcicek84 Aha. 😀

anina32
8. kvě 2020

@marcicek84 Já si jsem vědoma akorát toho že lžeš.

marcicek84
8. kvě 2020

@anina32 to je ad hominem, nechci pristoupit na vaši hru a proto lžu? 😂 takže taky se budeš omlouvat?

blondynka400
8. kvě 2020

@marcicek84 bohužel v tomto musím souhlasit s ostatními. Když něco napíšeš, oháníš se vším možným, mezi tím x příspěvků (takže to že nemám čas, asi nebude úplně pravda), ale "důkaz" svého tvrzení nedodáš, je víc než divné. A hlavně nefér vůči ostatním, které jsi tu ohledně této "kauzy" urážela. Je to děsně jednoduché, buď dodej důkaz a nebo jsi bohužel ty ta, která taháš za kratší provaz. A bohužel tentokrát je hodně krátký....

marcicek84
8. kvě 2020

@blondynka400 mě je to asi úplně jedno, abych ti řekla pravd, je to hra ohledně časově náročného dohledávání, protože toho šlo hodně, nejde to najít zpětně jen tak, že kliknu kde přesně to zaznělo a vím...tak to prostě je, myslet si to tom můžete co chcete, ale pokud na to teď nemám čas, tak je jasné, že to nemám jak hned vylovit a upřímně na večer mám taky jiný program než sjíždět staré přenosy, takže je spíše nefér si myslet, že to mám jak vysypat z rukávu na počkání, až ten čas bude a bude chuť tak dejme tomu a pak tu bude velká řada omluv....ale abych tady byla rukojmí v nějaké diskuzi typu teď hned mi to musíš dokázat, odmítám...

pratensis
8. kvě 2020

@marcicek84 To stačí zítra nebo příští týden, žádný spěch. 😉

puhelin
8. kvě 2020

@marcicek84 A nemyslis si, ze by takova dulezita informace byla zverejnena i pro ty, kterych se to tyka?

marcicek84
8. kvě 2020

@puhelin nevím, však má dle pana ministra Plagy mít k dispozici ředitel školy, nejsem ředitel školy, nedokážu posoudit jak dále komunikují jednotliví ředitelé...to je věc školy a upřímně, chtěla jsem vědět co tam je, proto jsem si to zapamatovala...a ještě jsem si říkala, že se tady na diskuzi učitelky vztekají a ředitelé jim zřejmě asi zadržují informace, když toto veřejně vynesl ministr...

blondynka400
8. kvě 2020

@marcicek84 sorry, ale tohle jsou výmluvy a čím dál slabší. Nikdo neříká na počkání, ale kdyby to tak skutečně bylo a ty jsi věnovala čas "hledání" místo toho, aby jsi nás tady všechny přesvědčovala, proč to nejde.
A nefér to je, někoho tady urážíš, osočuješ a pak najednou nemáš čas a chuť? To asi není ta správná cesta....

marcicek84
8. kvě 2020

@blondynka400 ale to tak je, takže taky sorry….mě tady hecujete a já nechci a nejste se schopny smířit s tím, že hned neskočím a nedělám co chcete, to je taky hodně špatná hra, jak získat informace...

blondynka400
8. kvě 2020

@marcicek84 jsi vedle jak ta jedle a jenom kolem sebe kopeš. Nikdo tě nehecuje. Buď dodej důkaz a nebo se omluv. Je to základ slušného chování.

michaela_2
8. kvě 2020

Tohle se musí vyplnit, pokud chcete poslat dítě do školy, od května. Nebo o čem se tady dohadujete? 😀

Strana