Podpořte petici pro návrat dětí do škol.
Ahoj všem, můj syn mě poprosil, abych začala řešit, že nechce být pořád doma. Tak jsem se rozhodla založit svoji první petici a trochu ho podpořit. Petici najdete zde:
https://www.petice.com/petice_zoufalych_rodi_za...
Děti chtějí do školy, stýská se jim po kamarádech a mají nárok na kvalitní vzdělávání. Zavření škol do září nevyřeší problém, děti budou muset fungovat nějak i v létě.
Pojďme je podpořit a bojujme proti strachu a šíření paniky!
Děkuji za každou podporu či sdílení!
Tereza
P.S. Podepsat můžete, ikdyž nejste zrovna rodiče dětí školního věku.
@anina32 neboj,vsak uz mizim,protoze jdeme zase delat,ale to video pod rouskou ti taktez doporucim
@marcicek84 To si hodná, ale mě tvé doporučení tak nějak odrazují 🙂 Dokument jsem viděla minulou neděli.
@marcicek84 však nemusíš hledat video, ono je totiž jedno, co Plaga plácnul na nějaké tiskovce před týdnem, či dvěma. Ono je důležité, co se následně sepsalo. Protože na těch tiskovkách padají různé věci, které se následně upravují, dopřesňují, někdy i vyvrací (např. Plaga tvrdil, že na OČR bude nárok i po otevření škol, což zase vyvrací Maláčová).
Jinak je zajímavý, že vždycky, když po tobě chce nějaký důkaz tvých tvrzení, najednou nemáš čas. Minule vám uletěla střecha, teď zase děláte bazén 🙂
@betelgeuzz sorry ale uletela a ted opravdu delame bazen, klidne ti poslu fotku do SZ,protoze tohle uz je sproste, utoky ad hominem, porad nejake nesmyslne dukazy,to by ses mely jit pomalu lecit a opet budu zadat omluvu az je uvidis,ale taky pekne verejnou...
@betelgeuzz ale ja celou dobu rikam,ze to rikal Plaga na tiskovce,neznamena to,ze lzu,pokud je ten pan takto zmateny,potom jsem tady napadana hledej video,nemas,neverim,snaha dehonestovat,abyste se nemusely zamyslet nad podstatnymi vecmi...to je uz chore a hlava mi to nebere...
Jinak by bylo dobre,aby se ty skoly a skolky konecne otevrely,je videt,ze se plno ucitelek nudi 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
A souhlasim s tim,ze pokud rodice vyckavaji jen na to,jak to bude s OCR,tak to neni normalni.My z
A já myslím, ženy, že obrázek jsme si udělaly a mohlo by se to na tomto místě uzavřít, co říkáte?
@pratensis vsak ja ho mam o mnohych tez 🙂 takze klidne uzavreme,aspon nebudu nesmyslne travit cas hledanim kraviny 😀
@marcicek84 Proc si likujes vsechny sve prispevky?
@marcicek84 To jsi hned nemusela mazat 🙂
@puhelin nerozumim tve otazce,ze mela dcera pujceny mobil a klikala si cely sloupecek???Nicmene pisu SZ
@betelgeuzz a timto ji zadam,aby sve vyjadreni zde uvedla na pravou miru,dekuji.
@marcicek84 To sem stihas psat a jeste si mobil pujcovat s dcerou? Neumim si vysvetlit, ze mas od sveho niku like u svych prispevku a kdyz se te na ty liky zeptam, zasviti u vsech zase 0
@marcicek84 Aha.
@marcicek84 Ale muj prispevek nelikovala, ani ostatnich holek. Jen mamincin. Je sikovna.
Tady uz to je hon na carodejnice a toho se odmitam dale ucastnit,popotahovani za slovicka,des...
@puhelin byla to rada mych prispevku pod sebou,na tom nic sikovneni neni,nahoda...🤦🏻♀️
@marcicek84 Kolik je dcerce? Muj nick nezna ani muj manzel 🙂
@marcicek84 Jeste ti likovala ten prispevek vcera v noci tesne pred 23. hodinou
@marcicek84
@puhelin Zajímavé, já jsem si této náhody všimla už včera večer...
@puhelin kde prosim te,o nicem nevim,do historie se nevracim,jestli to byl preklik,z ktereho se dela velka story,tak se opravdu uz asi nudis 🤦🏻♀️
Mame umele vyvolanou story laiky prispevku...to je masakr jak nekterym dokazu lezet v zaludku 😂
@marcicek84 Kdyz tohle me bije do oci.
@puhelin ja to fakt nemuzu najit,preji tedy pekny zbytek dne 🙂
@marcicek84 Koukam, ze uz jsi nasla i ten posledni 🙂
@marcicek84 Dekuji. Pak mi napis tu SZ.
@puhelin jo uz jsem to nasla,byl to preklik. Tobe dluzim nejakou SZ? Tu jsem poslala
@betelgeuzz a tedy cekam na jeji reakci...
@marcicek84 V 9:48 ze pises SZ. Pochopila jsem, ze to je mne, je to na radku s mym nickem. Tak v tom pripade nic.

@marcicek84 Já zapomněla že na to nemáš čas, když tu musíš celý den diskutovat a poučovat druhé.